Dupa parerea mea nu ai ce sa pierzi poate si el se va indragosti de tine (daca nu este deja :*), poti sa il intrebi care este parerea lui despre tine si daca ar vrea sa fie cu tine sa vezi ce zice :*.Nu se stie niciodata cum se pot transforma unele persoane, chiar daca ii place sa umble din floare in floare daca gaseste tot ceea ce ii trebuie la o persoana nu mai merge la alta si poate desigur tu vei fi acea persoana de care el are nevoie :*. Succes!
Draga capsunica, daca ai stii cum te inteleg ...Cam la fel si eu!
Eu tot ies cu un baiat, si ne-am plimbat siglumim, dar stii ce, eu iti zic sa nu renunti, pentru ca niciodata nu poti cunoste un baiat f f bine! nici batul cu care ies eu, nu cre ca vrea relati serioase, dar tot vreau sa incerc, poate. Mai bine ii dai o sansa, pentru ca dupa aia vei regreta, si chiar daca tupa cateva saptamana va despartiti, macar a fost ceva si ti-ai facut poftele! stii cum e aia."Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat! " :* pupic si poate imi dai id tau prin mesaj privat, asa mai vorbim si imi zici ce s-a mai intamplat, ca sunt f f curioasa:*
Nu renunta (pana cand gasesti b potrivit treci prin multe despartiri oricum) bucurate de el