Trateaza-l cu indiferenta. El probabil vrea sa profite de tine si nu iti dai seama, arata-i ca esti desteapta.
Ai dovezi clare ca e cu ea? Poate te-a placut mai mult pe tine si chiar a simtit ceva.Nu fi salbatica, eu zic sa-i vb sa-l saluti.Arata-i ce a pierdut.
Mda...e nehotarat baiatu'. daca il placi cu adevarat arata.i ca o poate lasa pe X pentru tine! daca nu.nu e singurul baiat de pe lume! succes:*:*
Nu e frumos ce a facut.eu in locul tau nu as mai vb cu el.ACUM e treaba ta ce vrei sa faci
Doar fi indiferenta fata de el.Nu e corect ca o fata sa trateze asa un baiat, dar daca ti-e greu sa uiti de el ar trebui sa vorbesti cu el si sa-l intrebi de ce se poarta asa cu tine. Succes!
Doamne ce bou nu il baga in seama. pentru tine e invizibil asta e solutia cea mai buna.
Cred ca nici el nu stie ce vrea. Daca tot te suna si tu crezi ca e cu alta fata, eu zic sa nu-ti mai bati capul cu el. Tipii de genu asta sunt cei pe care trebuie sa-i eviti.
In excursie vorbiti normal. daca mai incearca sa te sarute refuza-l si intreaba-l serios ce are de gand sa faca( te place sau nu...de ce se comporta de parca nu s-a intamplat nimic).
beausingurlamasamea întreabă: