Este suficient ce ai facut tu, nu are sens sa te injosesti, daca el este orgolios va fi pierderea lui, plus ca daca vede ca il tot cauti ii cresc cornite, cel mai bine lasa-l sa rumege si sa isi stabileasca el prioritatile
De unde si vorba "dragostea trece prin stomac" in cazul barbatului.
Calea spre inima lui e una singura:
pui la rotisor, legume gratinare, Merlot demisec, apoi desertul SAVARINA si ECLERUL vi le veti da de la sine!
E un frustrat daca face nazuri ca te-a pupat altul. Da, esti asa frumoasa ca nu poti fi rezervata doar pentru el. Chestia asta cu iubitul e pana la urma, ca si viata, o lupta, deci trebuie sa lupti. Nu mai merge ca in pruncie sa iti bage mama ta tata in gura, acuma vrei tata te zbati!
E amuzant cum tu te-ai pupat (intamplator?!?!?!?) cu altul si cu toate astea te vezi personajul pozitiv in toata povestea... Nu te-ai umilit deloc. Singura persoana care s-ar umili ar fi el daca te-ar accepta inapoi. Un tort si cateva telefoane nu se compara cu sentimentele pe care le ai atunci cand te tradeaza persoana iubita.
O sa-si revina, acum inca este putin traumat, lasa-i timp. Dupa ce te impaci sa ma chemi sa vin sa-ti dau un pupic .
E un pas bun din partea ta, te felicit ca lupti pentru ceea ce iti doresti! Ii trece cu inca un tort , crede-ma o sa va impacati, doar ca acum e partea cand tu trebuie sa te implici mai mult, ca sa il faci sa se intoarca iar la tine, iar poate ca mai tarziu el o sa fac asta pentru relatia voastra. Nu te da batuta!
A mai trecut un timp, el stie cam tot ce fac. Zilele trecute mi-a spus ca a vazut o intrebare : iti place de x? Iar eu am zis poate si am discutat cu fostul despre intrebare ca tare il macina apoi l-am interogat si eu dar mai rau am facut. a spus ca am intrecut masura, ce ma intereseaza pe mine atata de viata lui iar apoi mi-a spus 'hai pa ' iar eu m-am enervat si i-am spus vrei razboi? k asta primesti... si m-a sters de la prieteni de pe skype. Apoi dupa 2 minute m-am cmb cu un baiat, fiindca el a vrut asta, dar si mie iki placea aspectul lui fizic. Mi-am pus relatia pe facebook iar un tip face : iar? Iar fostul a dat like la comentariu ok si a 2-a zi adica azi m-a sters si de pe facebook. Eu nu mai stiu ce sa fac nu stiu ce mi-a facut dar degeaba sunt cu asta caci tot la fosu imi sta gandul. Ce sa mai fac?
Îi pasa, altfel nu s-ar fi suparat pe tine, ce nu inteleg, de ce l-ai lasat pe ailalt sa te pupe?
Deci cam in asta a constat sarutul(a intors ala capul, bla bla.) Iubitului tau (ma rog, fostului iubit) ce i s-a zis? Poate i s-a spus ca ai facut-o intentionat...
Spui ca ai lasat mult de la tine... Stii, cel care greseste trebuie sa lupte cel mai mult pentru impacare.
Parerea mea e ca, pe langa faptul ca e orgolios, si-a cam pierdut increderea.
Cum adica te-a pupat intamplator pe buze? Tu unde erai cu mintea? De ce i-ai permis? EVIDENT ca iubitul tau a fost deranjat, mai ales ca nu a aflat de la tine..Incearca sa te pui in locul lui. Cum ai fi reactionat daca alta l-ar fi pupat pe buze "intamplator"?
L-ai ranit dar totusi daca iti trimitea mesajele alea e clar ca ii pasa! Daca nu ii pasa te trimitea la dr***
Apoi a dat semne ca ar vrea sa treaca peste... Dar ti-a zis clar "mi-e frica". II e frica, odata ce s-a intamplat o chestie din asta, se poate repeta.
Trebuie sa il convingi ca nu te intereseaza altcineva...
Sa astepti sa mai faca si el lucruri pentru relatia voastra, ai facut mai mult decat suficient nu cred ca ai vrea profite de dorinta ta de a fi el langa tine. daca te vrea, te cauta!
Parerea mea esti ca el profita de tine deoarece a vazut ca esti dispusa sa lasi de la tine si a profitat de ocazia asa ca mai bine utita de al si mergi mai departe