anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o problema destul de delicata: sunt impreuna cu prietena mea de 1 an si o luna iar tatal ei in tot acet timp nu a fost de acord si nu este in continuare cu mine, iar de ceva timp i-a interzis ei sa se mai vada cu mine, eu vreau sa-i demonstrez ca sunt baiat bun si ca o infuentez pe ea pozitiv eu am 18 ani ea are 16 ani iar el crede ca eu i-o fur si ea nu o sa mai fie fata lui tata.Chiar nu stim ce sa mai facem pentru ca ne iubim foarte mult si am decis sa luptam pentru iubirea noastra si a-m dori sa-i demonstram ca merit sa-i fiu iubit. Cei care ati trecut sau treceti prin situatii asemanatoare ne puteti ajuta si pe noi cu o idee, cu un sfat? Va multumim

Răspuns Câştigător
| Mariiuta a răspuns:

Rar baieti ca tine multe fete si-ar dori asta eu zic sa discutati pe tema asta toti membrii familiei dati exemple de fete de 16 ani cu baieti de 28 nu cred ca le-ar conveni si voi? 2 ani diferenta! deci eu cred ca sunteti un cuplu deosebit daca nu merge stati pe ascuns impreuna sa nu mai stie toata lumea ca au gura rea tongue succes

| Azµre a răspuns (pentru Mariiuta):

Nu va merge, am trecut și eu prin așa ceva, și abia după 3 ani de relație s-a împăcat cu gândul că numai are ce să facă.
Răbdare și atât am de zis. Dacă el o iubește, o va înțelege și o va iubi așa cum tot cu părinții ei dezaxați.

| claaau a răspuns (pentru Azµre):

Faza e ca el pana acum nu o avut nimic cu mine in sensul ca nu era de acord ca e cu mine dar o lasa sa iasa in oras si dinalea si ma tot poreclea dar acum de ceva vreme nu mai are voie ea sa iasa cu baieti si trebuie sa ne vedem doar pe ascuns...mersi

11 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Este o situatie dificila. Incearca sa vorbesti cu tatal ei, da-i sansa sa te cunoasca cu adevarat!

| claaau a răspuns (pentru Elena1234456):

Eu vreau sa ne cunoastem dar el nu vrea de nicio culoare oricum mersi :*

| Capatina_Bogdan_1997 a răspuns:

Zi asa : domnule va respect si va apreciez dar intekegeti ca eu fara fiica dumneavoastra sunt un nimeni o iubesc enorm cum o iubiti si dumneavoastra si stiu ca va e frica de cea ce vedeti la tv dar credeti-ma eu nu sunt asa nu am degand sa ii fac vreun rau eu vreau so iubesc si so protejez dar am nevoie de permisiunea dumneavoastra si daca nu o iei cu vorba dulce fugiti dw acasa ascundetiva la un amic cineva

| badboy290052 a răspuns:

Ganditi-va la ceva cu care ea sa il mai inmoaie p tasu de glenu " nu voi fi pentru tot deauna fetita ta " bla bla bla. Cat de tampit sa fie tasu la ce poate sa ajunga. daca nu reusiti prietena ta s-ar putea sa trebuiasca sa se certe cu tacsu pentru relatia voastra

| claaau a răspuns (pentru badboy290052):

Of viata ca tot asta facem dar pe degeaba ca nu vrea sa inteleaga k ea o sa ramana mereu fata tatalui

| badboy290052 a răspuns (pentru claaau):

Frate nu stiu dai cu cv n cap lu taikasa si zici ca a fost un acceident laughing))

| Vantul a răspuns:

Salut... trec si eu prin aceeasi problema cu prietena mea. parinti ei nu ma vor nici cum au refuzat si sa ma cunoasca doar pentru ca nu sunt de religia lor. Crede-ma daca ea vrea cu adevarat sa va continuati relatia va tine si va face orice sa fiti impreuna. In general parinti au o mare putere sa spunem psihica asupra copilului. Adica in genul ca daca nu iti convine cu noi poti sa pleci, sau daca mai continui sa fii cu el atunci du-te cu tot cu bagaje la el, sau dupa ce ai mai venit acasa... Astea afecteaza mult si o sa o puna in balanta la un momentdat. Asa ca vorbiti si tinetiva strans unul pe celalalt luptati pentru iubirea voastra daca vreti sa o aveti si nu lasati pe nimeni si nimic sa va desparta nici macar 1 data.
Asta este parerea mea... Sper ca v-am fost de ajutor.Un an nou fericit! big grin

| claaau a răspuns (pentru Vantul):

Da stiu si alea... chiar nu stiu cum sa il facem sa inteleaga ca noi ne iubim. Multumesc frumos si toate cele bune