Am mai răspuns dar nu a rămas răspunsul, bug pe site.
Dacă e o fimoză arată cam așa
http://en.wikipedia.org/wiki/Phimosis
E ceva foarte comun la băieți, nu trebuie circumcizie.
Există două variante, fie prepuțul e încă lipit de gland și trebuie să încerci să-l dezlipești ușor, de preferat când pielea e moale, după baie, trăgând înspre bază pielea prepuțului, astfel încât să expui șanțul dintre cap și restul penisului. Decât să o rupi o dată și gata, mai bine este să încerci puțin câte puțin, singur.
Fie prepuțul e dezlipit de gland, dar în erecție circumferința prepuțului este mai mică decât capul penisului iar acesta nu mai trece de gland și te doare. În acest caz îți recomand să încerci să mărești pielea aceea de pe prepuț prin tracțiune ușoară, repetată înspre baza penisului. Există și balonașe speciale medicale pe care le umfli treptat, în fiecare zi, dar pentru a achiziționa așa ceva e bine să mergi la un UROLOG. Acesta îți poate recomanda și o cremă cu un corticosteroid care să te ajute să faci chestia asta mai ușor.
Un alt medic despre care știu eu recomandă o schimbare în tehnica de masturbare, ții mâna ca un manșon în jurul capului penisului, pe pielea prepuțului care nu vrea să se tragă în jos, și încerci să faci mișcări mici înainte-înapoi, trăgând ușor de ea cu penisul în erecție, pentru a o întinde. În timp se va lărgi, dar rezultatele apar după mai mult timp în care faci chestia asta zilnic, puțin câte puțin. Partea bună e că în felul ăsta nu trebuie operație, pe care nu o prea recomand.
Atenție, nu trebuie să încerci să faci asta direct, dintr-o dată, poți face o parafimoză, adică prepuțul ajunge să treacă de gland, dar nu este întins normal și strânge glandul prea tare, și nu mai poate trece înapoi deasupra, caz în care trebuie să mergi la medic de urgență.
Buna,
Nu incerca tu sa o rupi, nu la toti baietii se rupe de la primul contact sexual, cunosc baieti care au relatii de cativa ani si inca mai au asa ceva, depind de fiecare!
Totusi, ar trebui sa mergi la medic ca sa ii spui ca te doare, ceea ce nu mi se pare prea normal, din cate stiu eu nu ar avea voie sa doara!
Mergi cel mai bine la medic, el stie cel mai bine care este problema ta!
Amice, ai tu grija cum o rupi, ca daca e ceva legat de fosta ta problema, s-ar putea sa nu-ti placa consecintele, mai bine consulti un doctor, dar daca ma gandesc bine, daca te straduiesti un pic cu partenera, odata si odata tot cedeaza ea, fi barbat, si inghite durerea, te doare tare odata si gata, intreab-o pe prietena ta.I-a fost usor.
Pffffff pai nu stiu sincer, mi-e frica sa incerc sa o rup pe cale."naturala" daca se despica sau cv si se infecteaza sau daca afecteaza altceva.:-s