Cati ani ai? de unde esti si hai sa vb mai pe larg...da un msg privat sa ne cunoastem, iti spun eu, k dupa cateva convorbiri cu mine nu iti mai arde de fete
Poate esti bisexuala.
Sau iti plac aventurile cu altte fete, adica asa te sa distrezi si atit. Nu sa le iubesti cum ai iubi un baiat.
Fiecare are viata lui. Nu trebuie sa condamnam pe nimeni de sexul pe care il place.
Nu stiu ce sa zic. Poate esti bi, dar totusi... Poate sa fie ceva legat de ce ai facut cand erai mica. Adica poate ai crescut cu conceptia ca nu e un lucru rau sa fii cu o fata. Poate te-ai obisnuit cu asta. Sfatul meu e vorbesti cu cineva specializat in psihologie/psihiatrie. Nu spun ca esti nebuna (nu am nimic cu cei bi/homo) dar cred ca problema ta tine de psihic. In orice caz, incearca sa uiti. Poate muzica sau o alta ocupatie te va ajuta. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Pai daca iti plac si baietii si fetele (sau cam asa am inteles) poate esti bisexuala. Nu esti chiar ceva rau, doar esti atrasa de ambele genuri. Incearca doar sa iti traiesti viata ca si cum totul este normal si o sa vezi ca nu e mare diferenta. Nu este ceva anormal ce ti se intampla.
Uite.poate nu stiu incearca sa.ti petreci timpul cu baietii...uh duci lipsa (nu te gandi la altceva )de iubire, de saruturi intr.un cuvant : de dragoste.Fa-ti un prieten(iubit) saruta.l musca.l fai ce vrei si apoi sa-mi zici daca a mers
UUUUU acum ma gandesc doar cum ar fi sa am parte de o noapte cu 5 fete cu orientarile tale hmm ce fantezii am.si..da nu e o problema cu tine, continua atata timp cat o faci si cu baieti...)))
Pai daca-ti plac si baietii si fetele,raspunsul e unul singur,esti bisexuala,insa nu se stie niciodata,pacat ca nu ne spui si cati ani ai. Inca nu ai o orientare sexuala bine definita. O sa ajungi probabil sa o faci cu o fata,apoi cu un baiat si o sa-ti dai seama ce-ti place mai mult. Chiar daca-ti plac si fetele dar o sa ai un iubit de exemplu,stai linistita,baietii agreeaza si putini sunt cei care nu vor sa auda de asa ceva,ca iubitei sa-i placa si femeile,in schimb,daca vei avea o iubita si o sa-i spui ca-ti plac si baietii, uuuf, e cam nasol, o lesbiana nu ar accepta un baiat intre ele niciodata. Poate ai totusi noroc si gasesti persoana care sa te inteleaga, indiferent ca e fata sau baiat.
Poate esti bi... si eu cand eram mica ma pupam cu fetele si ne sarutam, dupa ce am crescut pe la 14 ani cam asa am stat cu baieti pana pe la 16..de la 16 ani am inceput sa ma sarut cu fetele si sa ma indragostesc ca o nebuna de ele de atunci sunt sigura cami plac doar fetele baietii nu ma mai atrag deloc de 3 ani n-am mai fost cu nici un baiat
Tu esti fata sau baiat? Daca esi fata inseamna ca ai o problema foarte serioasa si ca nu te atrag baieti, ci fetele.
Avand in vedere ca prietena ta si u v ati marturisit aceste lucruri cred ca e cv poate esti bisexuala
Ti ai invatat corpul aiurea. trebuie sa gasesti o metoda sa ti scoti asta din minte.