anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o problema e cam lunaga povestea. Am cunoscut o fata intr-un joc numit IMVU am facut cunostinta eu sunt din Constanta iar ea e din Eforie in timp am ajuns sa tin la ea sa tina la mine am ajuns sa ne iubi. Si in IMVU ea mai are un prieten care tot ai da tarcoala si ma face gelos si gelozia mea a reusit sa o supere de multe ori si baiatu asta am mult noroc e din alt orasi e din Baia Mare si nu prea ar avea cum sa se intalneasc si azi ia scris o declaratie de dragoste foarte lunga si a facut-o sa planga si eu pfoa nu mai zic... si ea a zis ca nu poate sa ai zica ca nu vrea sa mai tot se tina dupa ia el ma stie stie ca o iubesc dar si el zice ca o iubeste si i-am zis intr-o zi sa aleaga ori pe mine ori pe el si a zis ca nu poate dar ea a zis ca ma iubeste si nu ar renunta pentru nimic la mine si vrea sa ai spuna lui ca nu vrea sa mai aiba treaba cu el si eu i-am zis ca tu esti exact ca un om care vrea sa sparga un geam si a pus pumnu lipit de geam si tot impinge si nu o sa al sparga prea curand si ca ar trebui sa dea odata tare pentru ca asta va merge sigur si a zis ca asa e si ca o sa se mai gandeasca si eu o ibesc la nebunie si mereu vb de viitorul nostru impreuna tot visamc aosa avem copii am gasit deja nume pentru ei stam infiecare zi de cand ne trezim pana a 2 zi dimineata si vorbim.
Help me! pls

Răspuns Câştigător
| EuTeIubesc a răspuns:

Wow, ati mers cam departe, copii?!
mrg, vb cu individu ala cu vb buna, daca nu intelege, ii zici vreo injuratura pacolo, si il aranjeziwinking

3 răspunsuri:
| alylove15 a răspuns:

Cu ce sa te ajutam nu ai pus nici o intrebare...

| WeedOo a răspuns:

Da pai nu prea aiinteles bine vreau sa ma ajutati cu un sfat ce sa fac cum sa reusesc sa o ajut pe ia sa ai spuna lui gata ajunge intelegetii?

Răspuns utilizator avertizat