| MissChocolatte a întrebat:

am si eu o problema, e vorba despre acel baiat din intrebarile anterioarelaughing. Nu mai sunt cu el dar de cate ori ma vede prin scoala vine la mine ma ia in brate, ma intreaba ce mai fac, ce este cu el? oare mai simte ceva pentru mine? Eu sincera sa fiu sunt moarta dupa el dar nu prea ii arat. Ce ar trebui sa fac? Nu mai suporttt laughing il plac asa de mult si nu am idee cum sa ma comport cu el, ce sa ii zic chestii de asta.Astept raspunsuri :*:*:*

Răspuns Câştigător
| Astaeparereamea a răspuns:

daca tu nu esti pregatita sa faci sex si el o sa vrea mereu asta cred ca e mai bine sa stai singurica o perioada de timp dupa care sa-ti gasestialt prieten, dupa cum am intzeles eu cel pe care-l placi o sa vrea de la tine numai avantaje sexuale, nu te supara dar asa vad eu lucrurile happy>

1 răspuns:
| CapshuniK_2091 a răspuns:

Daca te ia in brate e posibil sa te placa inca si sa mai simta ceva pentru tine. Eu zic sa ii arati si tu ca il placi ink dar sa il lasi pe el sa faca primul pas happy ca poate el chiar nu mai simte nimic pentru tine in schimb vrea sa aiba o relatie de amicitie mai apropiata si ar fi pacat sa cazi tu in penibil. Succes! :*