La 15 ani organele sexuale nu sau dezvoltat, lasa masturbarea ocupa te de școală invață lasa prostiile, dupa 18-20 de ani se vor maturiza complet organele sexuale si atunci vei fi capabil sa faci sex cu o fată, pana atunci stai cuminte.
Pai da tu crezi că o să aștept până fac 20 de ani la vârsta aia e o rușine să fi virgin eu nu ți-am cerut să-mi faci morală!
Cine spune ca la 20 de ani este rusine sa fi virgin sau virgină in cazul fetelor, acela este un cretin. Virginitatea odata pierduta nu o mai recapeti niciodata, iar la 15 ani nu este varsta ideala la care sa te dezvirginezi.
Masturbarea în exces este cauza ejacularii precoce. Lasă masturbarea și totul va fi ok.
Pai sufăr de ejaculare precoce de vreo 10 luni și nu știu ce să mai fac o să-mi revin daca iau maraton forte, am auzit că te tine mai mult dacă îl iei
La 15 ani ar trebui sa ai alte preocupari la mansarda, cum ar fi sa termini scoala si sa iei BAC-ul. Plus Evaluarea Nationala, ca e mai aproape.
Asa vei rezolva si "problema" ta. Mai putina masturbare, mai putine filme xxx, mai multa carte!
O sa te tina puțin mai mult dar nu trece fiindcă ejacularea precoce are cauze de natura psihica mai mult uneori decât fizica.
Pai și cum aș putea sa fac sa dureze mai mult?
Sa scapi de emoții, de stres, de anxietate și sa faci sport regulat si sa mănânci sănătos.
In rest, sa o lași mai moale cu masturbatul.
Sexul este natural strict pentru reproducere, insa reactiile urmate din urma acestei senzatii au adus la dorinta de a dura mai mult, ceea ce este imposibil, poate generatiile viitoare se vor adapta si vor rezista mai mult cu pretul scaderii ratei de reproducere.
Acum, ca sa te tina mai mult, ai avea cateva optiuni, de la ce ai spus tu prin a te oprii si sa revii in 2-3 minute, fie prin medicamente sau daca ai face-o mai des, timpul ar dura mai mult de a termina.
Prin consumul de alcool intarzii momentul ejacularii care coincide cu pierderea excitatie.