| DanielSan a întrebat:

am si eu o problema, eu am 13 ani, si sunt in a VII - a C, si o fata, de care imi place, e in A, deci eu m-as apropria sa vorbesc cu ea, dar sta tot timpul cu prietenele ei, si nu prea am ce face, pe Messenger putem vorbi doar in wikend, ce sa-i zic, oare cum sa procedez ca sa ma apropii de ea, pentru ca nu ma grabesc, eu am mai vorbit cu ea dar, nu pot sa vorbesc in realitate cu ea pentru ca sta cu tot felul de fete care pe mine ma enerveaza, ce tactica sa am, sa ma uit la ea si sa-i fac cu ochiul? sau ce, pentru ca ma atrage dar ...doar atat... sper sa ma ajutati.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se pare ca avem de-a face cu o dragoste nefericita, adica sentimentul nu e reciproc, pentru ca ea precis stie ca o placi dar se face ca nu stie (adica se face ca ploua).

3 răspunsuri:
| mannu a răspuns:

Asteapta pubertatea... apoi gandeste-te la fete
pana atunci te poti juca cs, gta, poti sa mergi la patinoar, sanius happyoh go on o sa te saturi si de fete laughing ai vreme toata viata straight face

| mada1 a răspuns:

Esti cam mic la 13 ani pentru a avea o prietena.totusi.daca vrei sa vb cu ea, spune-i ca vrei sa vorbesti intre 4 ochi cu ea. si spune-i ce ai pe suflet. totusi cred ca esti cam mic. dar bafta la cuceritwinking

| darkderek a răspuns:

Sunt in aceiasi situatie numai ca eu am 14 ani