| girly18 a întrebat:

Am si eu o problema.Eu am un prieten de 2 ani si nu stiu cum sa fac sa ii conving pe ai mei ca el este baiatul potrivit pentru mine. Mama mea e impotriva deoarece ea considera ca trebuie sa aiba bani pentru a ma face fericita + ca trebuie sa mai aiba si 7 mii de studii, facultati peste facultati ceea ce iarasi nu are nici o importanta; am incercat de atatea ori sa ii conving, l'am chemat la mine ca sa faca impresie buna dar tot ceea ce a spus a fost interpretat gresit. nu stiu ce sa mai fac.De 1 an si ceva am lasat'o asa; nu le'am mai spus nimic de el, nu l'am mai chemat acasa nu nimic, dar mie teama ca ei nu se vor schimba niciodata si in caz ca ma va cere vrodata mie ca o sa fiu nevoita sa aleg intre parinti si el.Nu vreau sa fac alegerea asta. Va rog ajutati-ma! Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Onn3 a răspuns:

Sunt de acord cu tine si eu sunt in aceeasi situatie. Iubesc si sunt iubita.Nu e important sa aiba bani si studii, important e sa aiba o inima buna si inteligent sa fie ca viitorul vi-l faceti voi. Minte sa aiba el ca bani degeaba are daca e vai de steaua lui.Si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta ca nici ai mei nu l-au acceptat in totalitate.Si daca ar fi sa ma ceara si ai mei sa nu vrea sa ma lase sa imi intemeiez o familie cu el, voi fi cu el si fara acte.Asa cum tine el la mine nu a mai tinut NIMENI.Si un sfat pentru:Kinder., didiDia (Omul face banii, nu banii il fac pe om.Degeaba are bani cacalau si nu -l doare nici in spate de tine.Scz de exprimare dar asta e realitatea.Copii de bani gata si oamenii de bani gata in general n-au valoare si cred ca tot ce zboara se mananca si ca pot cumpara si toate lumea cu bani nemunciti.In schimb daca le iei banii de la gura incep sa bazaie ca deh de castigat bani e greu nene.Importatnt la un om e sa aiba cap,inima mare,ambitie si fidel sa fie ca in rest vine totul de la sine si daca mai are si o femeie care il sprijina si e la fel ca el,e fericit omu ala pana la Dumnezeu si inapoi.)Eu una te sfatuiesc sa nu renunti la baiatul tau daca il iubesti si daca te iubeste. Stai calma ca oamenii care nu "stau" pe bani de mici, tocmai aia isi rezolva viitoru bine si stiu sa pretuiasca banul nu sa-l arunce pe droguri, bautura, femei.Te pup si ai incredere in tine, nu renunta la lupta si aprecieaza pe cel de langa tine.

3 răspunsuri:
| Kinder1998 a răspuns:

Cred ca trebuie sa te desparti de el deoarece iti poate afecta relatia dintre tine si familia ta si asta e de rau.Mai exista baieti pe lume, nu numai el.Asta e parerea mea. Faci cum vrei.

| didiDia a răspuns:

Parintii tai au dreptate. Nu te poti marita cu un prostalau care nu are dupa ce bea apa. Ar trebui sa-ti gasesti alt gagiu. Succes!

| girly18 explică:

Merci mult onnis.Eu cautam mai mult o idee de a'i apropia pe ai mei de el; nu ca sa ma despart de el. Asta nu se va intampla. Am trecut prin mult prea multe cu el si mi-a fost alaturi atunci cand nimeni altcineva nu a facut'o nici chiar parintii mei si a fost in stare sa ma ajute si cu viata lui numai sa fiu eu bine si imi spune mereu o vorba: "de vreodata vei alege parintii tai si vei pleca mai departe si ma vei uita, sa stii ca eu tot te voi ajuta cu ce voi putea numai ca sa ajungi tu sus". Acum serios fetelor chiar ati lasa un astfel de baiat?