| gabitza0910 a întrebat:

Buna, am si eu o problema. Eu cu iubitul meu ne cunoastem de 3 ani dar suntem impreuna doar de 7 luni, iar acesta sustine ca de la inceput m-ar fi placut si ca isi dorea o relatie cu mine desi pana acum 7 luni nu m-a scos nici macar la o cafea si a intretinut relatii sexuale cu mai multe fete, desi vorbeam cu el si imi spunea ca vrea o relatie cu mine. Acum fiind intr-o relatie spune ca ma iubeste si ca isi doreste ceva de viitor cu mine. Ce parere aveti? L-ati crede ca s-a schimbat si este implicat in relatie sau v-ati simti ca ultima optiune de pe lista? Multumesc dau funda.❤️

Răspuns Câştigător
| Bogdanel27 a răspuns:

Trecutul nu mai contează tu trebuie să faci ce simți și ce consideri că e bine pentru voi, dacă se poartă ok daca totul decurge cum vă place vouă dc să nu îl crezi. Trecutul nu contează prezentul și viitorul e baza unei relații

| gabitza0910 explică (pentru Bogdanel27):

Asa este, in prezent decurge totul perfect si in 7 luni n-am avut niciunul nimic de reprosat, presupun ca in prezent pentru el nu mai conteaza trecutul. doar pe mine ma frustreaza

11 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca s-ar pocai si si-ar cere iertare de la Dumnezeu pentru toate relatiile fizice de dinainte,

| Antopuff a răspuns:

Pai si ce ai fi vrut sa se abtina așteptându-te pe tine? E logic ca atât timp cât vorbea cu tine și nu era sigur ca iese ceva avea și alte opțiuni secundare. Dacă el nu iti da motive in prezent sa te îndoiești de ce îți spune atunci nu mai analiza ce a fost.

| gabitza0910 explică (pentru Antopuff):

Daaa logic, sa se abtina ca si eu am facut-o si l-am asteptat sa se decida in privinta mea. Ce-i drept in prezent suntem si am fost unul pentru altul, nedespartiti si loiali.

| Antopuff a răspuns (pentru gabitza0910):

Nu e logic sa aștepți dupa cineva si aia sa fie singura opțiune. Asta se întâmplă în momentul în care se decide de comun acord ca va fi o relație. Orice om adult își cauta alternative pana găsește ce dorește.

| gabitza0910 explică (pentru Antopuff):

Pai eu gasisem ce imi doream in el de la inceput. Este normal sa cauti alternative, dar atunci nu dai sperante oricui, nu? In prezent ma simt ca una dintre optiuni, o persoana de pe lista la care a ajuns dupa ce si-a satisfacut nevoile carnale.

| Antopuff a răspuns (pentru gabitza0910):

Pai asta poți tu sa discuti numai cu el, degeaba ne dam noi cu părerea.

| Bogdanel27 a răspuns:

Nu trebuie să te frustreze trebuie doar să lași trecutul in urmă ai să mergi mai departe

Nu este usor sa uiti lucrurile care in trecut te-au ranit.

| Bogdanel27 a răspuns (pentru gabitza0910):

Nu este ușor dar trebuie să încerci să treci peste și să conștientizezi că nu te ajută cu nimic trecutul sau dacă tu ai rămas în trecut

Multumesc frumos pentru raspuns! Imi dau silinta sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa las trecutul acolo unde ii este locul.