Trecutul nu mai contează tu trebuie să faci ce simți și ce consideri că e bine pentru voi, dacă se poartă ok daca totul decurge cum vă place vouă dc să nu îl crezi. Trecutul nu contează prezentul și viitorul e baza unei relații
Asa este, in prezent decurge totul perfect si in 7 luni n-am avut niciunul nimic de reprosat, presupun ca in prezent pentru el nu mai conteaza trecutul. doar pe mine ma frustreaza
Daca s-ar pocai si si-ar cere iertare de la Dumnezeu pentru toate relatiile fizice de dinainte,
Pai si ce ai fi vrut sa se abtina așteptându-te pe tine? E logic ca atât timp cât vorbea cu tine și nu era sigur ca iese ceva avea și alte opțiuni secundare. Dacă el nu iti da motive in prezent sa te îndoiești de ce îți spune atunci nu mai analiza ce a fost.
Daaa logic, sa se abtina ca si eu am facut-o si l-am asteptat sa se decida in privinta mea. Ce-i drept in prezent suntem si am fost unul pentru altul, nedespartiti si loiali.
Nu e logic sa aștepți dupa cineva si aia sa fie singura opțiune. Asta se întâmplă în momentul în care se decide de comun acord ca va fi o relație. Orice om adult își cauta alternative pana găsește ce dorește.
Pai eu gasisem ce imi doream in el de la inceput. Este normal sa cauti alternative, dar atunci nu dai sperante oricui, nu? In prezent ma simt ca una dintre optiuni, o persoana de pe lista la care a ajuns dupa ce si-a satisfacut nevoile carnale.
Pai asta poți tu sa discuti numai cu el, degeaba ne dam noi cu părerea.
Nu trebuie să te frustreze trebuie doar să lași trecutul in urmă ai să mergi mai departe
Nu este usor sa uiti lucrurile care in trecut te-au ranit.
Nu este ușor dar trebuie să încerci să treci peste și să conștientizezi că nu te ajută cu nimic trecutul sau dacă tu ai rămas în trecut
Multumesc frumos pentru raspuns! Imi dau silinta sa fiu cea mai buna versiune a mea si sa las trecutul acolo unde ii este locul.