anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o problema faza e ca acum 3 saptamani am fost cu un baiat relatia s-a terminat pur si simplu.straight face fara ca unul dintre noi sa puna punct.eu l-am sunat intr-o seara si m-am cam certat cu el la telefon si i-am povestit si mamei mele.acum el vrea sa se impace cu mine si mama mea mi-a zis ca daca ma impac cu el o sa ma pedepseasca pe viata adica banuiesc pana ma despart de el. ce sa fac sa ma impac cu el sau nu?

Răspuns Câştigător
| IrenneDrt a răspuns:

Acum depinde de tine:daca ai simtit ceva in momentul incare el nu ti-a mai dat atentie, asta depinde de tine, el daca tinea cu adevarat la tine evita certurile.tot ce s-a intamplat in acea seara a fost pentru ca nu va potrivitiwinking
Eu zic sa nu te certi cu mama ta pentru el, mergi mai departe si uita de el.ati incercat, at vazut ca nu merge, asta e, mai sunt baieti o gramada care cu siguranta o vor impresiona si pe mama ta. p. s: e foarte bine ca ai discutat cu mama ta insa in unele cazuri in care nu vrei sa iti interzica (ca si in acest caz) sa mai vorbesti cu el, e mai bine sa ii spui mamei tale decat ce este nevoie : ne'am despartit pentru ca nu ne potriveam, nu toate amanuntele. Sunt deciziile si hotararile tale, relatia este intre tine si baiatul respectiv, mama ta nu face parte din relatie, decat primesti sfaturi folositoare de la ea.
Mult succes pe viitor
:*
Daniela

2 răspunsuri:
| foxi a răspuns:

Nu te impaca, asculta-ti mama!

| SexyGirl32 a răspuns:

Trebuie sa asc si de mama ta...

dar daca il iubesti cu adevarat te poti impaca cu el

dar uh decizi cine e mai important.mama ta sau el.