| Laur1997 a întrebat:

Am si eu o problema imi place de o fata dar in fata ei ma pierd si nu stiu ce sa fac. Mereu cand ma vede imi zambeste ce sa fac?

5 răspunsuri:
| adriang95 a răspuns:

In primul rand, tu suferi de un complex de timiditate si trebuie sa scapi de el
Uite un joc pe care ti-l propun:
1. uite-te in ochii fiecarei fete de pe strada (iti dai seama ca nu toate te cunosc) si nu iti lua niciodata tu primul ochii de la ea. Vei vedea ca prin astfel de gesturi te vei obisnui incet-incet sa renunti la inhibitii.
2. Presupun ca ai prieteni (atat baieti cat si fete) asa ca incercati sa dati cateva petreceri impreuna, sa dansati, dar sa mai includeti pe ici pe colo un pahar de vin si o melodie mai "explicita" (sex bomb, you can leave your hat on, nu exista drog mai tare decat...).
3. Fii un barbat pe picioarele tale (daca nu poti sa-ti impui asta acasa, mergi la sala, mergi la un sport care sa necesite/antreneze autocontrolul)
4. Fa un blog, trimite-l la cat mai multi si scrie acolo (nu conteaza sa ai cat mai multi cititori ci sa scrii acolo, sa iti versi nervii undeva)

Dupa ce treci de asta, incearca sa fii un om cat mai nepasator, dar asta treptat (vei sti cand sa te opresti).
Pe urma du-te la ea si invit-o in oras. PUR SI SIMPLU.

Daca tot nu poti scapa de timiditate, contacteaza-ma printr-un mesaj personal. BTW, cati ani ai?

| Laur1997 explică (pentru adriang95):

Eu am 14 si intardevar sunt timid da petreceri si chesti din astea fac de obicei n-am probleme cu fetele asta creca e prima fata care o plac intr-adevar

| Laur1997 explică (pentru adriang95):

Eu am 14 ani da am multi prieteni si facem petreceri, gratare etc. si da sunt cam timi da nu ma pierd cu fetele asa usor asta e prima data cand am patit-o si nu stiu ce sa facsad

| adriang95 a răspuns:

Daca anul nasterii tale este cel din nick, nu-mi mai raspunde la ultima propozitie

| raluk_1921 a răspuns:

Incearca sa iti faci curaj sa te uiti in ochii ei.Stiu ca e greu, dar incearca sa iti aduni forta in tine happy