| roxana_9528 a întrebat:

Buna! Am si eu o problema imi place de un baiat de cateva luni... de cand l-am cunoscut, eram amici buni. Intr-o zi m-a intrebat in prezenta unor amici daca vreau sa fiu cu el, printre acei amici era un baiat care ma placea si o amica care ii placea de el, de mila pentru acel baiat si frica pentru ce ar zice acea fata i-am zis NU ...imediat cum am spus NU as fi zis DA scuze crying dar era prea tarziu
Acum a mai avut loc un conflict intre un baiat alex eu ( alaturi de mine toti prieteni mei care ma sustineau ). M-ai exact cineva imi tot dadea apeluri si sms-uri in care imi era cerute sa intretzin relatii sexuale cu unii indivizi. cautatnd sa imi dau seama cine este in spatele acestor apeluri am dat de acest Alex. Au mers 10 prieteni la el sa-l intrebe ce se intampla, Alex a dat vine pe baiatul de care imi place, fara sa stiu prieteni mei sau dus la el si sau luat de el sa termina sa ma streseze si cu apelurile. EU NU AM STIUT NIMIC CA S-AR FI DUS LA EL DACA STIAM I-AS FI OPRIAT STIAM CA NU ESTE EL. Insa el crede acum ca in spatele acestui conflict este doar vina mea
CE AR TREBUI SA FAC? SA II LAS UN MAIL SAU MESAJ PE FACEBOOK SAU SMS IN CARE SA IMI CER SCZ pentru cele intamplat? SA II EXPLIC ADEVARUL? CUM SA O FAC? IMI ESTE FRICA SA VB CU EL
AJUTATI-MA VA ROG
MULTUMESC!
dau funda big grin

6 răspunsuri:
| Castiel a răspuns:

Incep sa cred ca sunteti din ce in ce mai proaste sincerlaughing

| alexutza003 a răspuns:

Nu prea am inteles mare lucru dar daca ai gresit cu ceva ceriti scuze daca las-o balta

| AngelaRAmona a răspuns:

Cate complicari pentru niste apeluri.
DAca gaseai metoda potrivita de ai face sa inceteze nu se mia intampla povestea asta. Puteai sa zici ca e o ruda la politie.si ca poate sa vada cine apeleaza sa ii sperii.Si de unde stii tu ca nu era baiatul ala Alex? Puteai sa rezolvi singura problemele. Sa ii dai mesaj lui Alex si sa il intrebi asa :"zi-mi sincer, tu ai fost?"

| IAmWeasel a răspuns:

Şi u crezi ca o să inţeleaga cineva ceva din ce ai scris?

| PasareaNeagra a răspuns:

Dupa parerea mea ar fi cel mai bine sa va intilniti fata in fata sa vorbiti, dar pentru inceput incearca sa intri in discutie cu el si vezi cum reactioneaza sa stii ce decizie sai ei, si explica-i toata treaba, mult succes.

| mady_2128 a răspuns:

Pai zii ceea ce ai scris aici si cerei scuze baiatului ca daca nu o faci el deunde sa stie ca nu a fost vina ta, asa ca fa-ti curaj si zii prin ce modalitate vrei.