Comportamentul lui vine din siguranta pe care i-ai dat-o! Incearca sa-i arati putina indiferenta, comporta-te ca si cand ai fi ocupata, refuza-l o data, de 2 ori SI VEI VEDEA DIFERENTA!
Ala nu merita sa fie iubit, pentru ca nu stie ce-i iubirea, reorienteaza-te.
din partea mea
scuipa-l intre ochi(la figurat)pentru ca nu stie sa te aprecieze.
Daca aveti 12-13 ani... e ceva normal .
Voi ce ati face in locul meu? asta e grav...asta depinde de tine... daca vrei sa fii respectata tai-o scrurt... daca nu incurajeaza-l... din intreabrea ta, inteleg ca este o pramatie de copil...
El doar isi bate joc de tine, probabil nici nu te place! Ignora-l, il va durea! Pentru ca ignorarea doare cel mai mult si atunci isi va da seama cat de mult a gresit!
Baieti se gasesc pe toate drumurile.La momentul asta el e singurul potrivit, dar nu poti forta sentimentele nimanui, cu toate ca a gresit mult cand si-a batut joc de tine!
Nu ii mai da motiv sa-si bata joc de tine, ignora-l si atat.Nu toti accepta sentimentele dezvaluite.
Buna, daca se poarta asa nu are rost sa mai ti la el, cauta-ti pe altul care sa nu isi bata joc, incearca sa il uiti pe acel individ, nu te merita, fi indiferenta cu el si ai sa vezi daca chiar isi bate joc sau te place dar vrea sa faca pe desteptul, pa.
Ias spune date-n cv si las intreba vrei sa fii cu mine sau sa-ti bati joc de mine e alegera ta
Stii? am mai raspuns la o intrebare asemanatoare cu a ta Inprimul rand, nu-l lasa sa-si bat joc de dragostea si demnitatea ta! caci daca-l ierti odata, de doua trei ori asa va fi mereu tu cu iertarea si el cu bataia de joc, scuza-ma dar asta sigur nu e dragoste! In dragoste e nevoie de doi la unison! Si fii sigura ca ai sa gasesti adevarata iubire, nu se termina lumea cu el! Nu te merita... tu ai dragoste de oferit ofer-o cui merita!
Buna! baiatul nu te merita...ignora-l...pentru k nu se merita sa suferi, timpul le vindeca pe toata, mai greu, dar toate trec...vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa fiti fericiti.succes si sa fii iubita!:-P
Ignoral sunt si eu intr-o situatie asemanatoare imi place de el .cared ca stie da nu isi bate joc imi zambeste vb si cred ca si el ma place bateti si tu joc
Dupa cum zici ca-l iubesti banuiesc ca nu ai mai mult de 13 ani.Scumpa mea acel baiat nu merita, te inteleg prin ce treci dar asta nu se numeste iubire ci tu doar il placi la exterior.Iti faci iluzii degeaba. Daca chiar vrei sa-i atragi atentia asa de mult nu pre merita dar poti sa faci un lucru. Spune-i sa nu-si mai bata joc de tine pentru ca tu nu ai nevoie de el.Stiu ca sina cam ciudat dar vezi ce fata ar face daca te-ar vedea cu alt baiat, dar nu cred ca o sa mearga. Tu il fortezi si de aia se poarta asa cu tine ca el nu te place. Poate are prietena.Bafta!
Daca cineva e f indragostit(a) de tine, iti trece orice chef de a fi cu el. Asta e regula. Invata alta data sa nu te indragostesti pana nu da semne si cealalta persoana ca te prefera. Atat timp cat esti cu capul pierdut dupa el, nu ai sanse. Doar daca reusesti sa-ti fie tot una daca este sau nu cu tine, ai ceva sanse.
Andr33, eu cred cael nu te iubeste si ca ii place sa se joace cu tine si sentimentele tale... ii place sa se simta iubit si as stie ca poate sa se poarte cum vrea cu tine fara ca tu sa te superi. "voi ce ati face in locul meu?" pai eu nu as face nimic...nici macar nu i-as demonstra ca il urasc(chiar dac ink il iubesc)... pur si simplu l-as ignora, as fi indiferenta.crede-ma.indiferenta ta l-ar durea mult mai mult decat ura.se va simti extrem de prost cand isi va da seama ca nu isi mai poate bate joc de u.
``pai...cred ca ar fi cazul sa afli si uh daca si el te place pe tine! poate ca iti bate joc de tine pentru ca stie ca ti la el, si uh nu l-ai parasi!
AlexEjmecheru întreabă: