| Zerg a întrebat:

Buna!
Am si eu o problema, imi place si mie de o fata, eu nu stiu insa daca si ea ma place.
Acum va cer parerea voastra, eventual un sfat, ceva.
De fiecare data cand ne intalnim, se fereste de mine, sau nu prea ma baga in seama, ca si cum as fi neimportant. Insa mai si vorbim asa cateodata. Rade la aproape orice gluma de-a mea oricat de seaca ar fi, incearca sa para o fata dura, insa stiu ca nu e. Si imi mai zice cam de fiecare data, ca nu stiu care arata bine, etc (cu toate ca stiam ca majoritatea oamenilor nu isi arata chiar asa sentimentele in public). Oare sa incerca sa imi vada reacita, crezand ca voi fi gelos? Oare ma place? sau stie ca o plac si se joaca cu mine?

2 răspunsuri:
| fashiongirl97 a răspuns:

Si eu fac asa cu un baiat pe care il plac laughing, pentru ca nu stiu cum sa ma comport cand e in preajma mea nu ii prea dau atentie ...incearca sa te apropii foarte mult de ea,sa fiti prieteni foarte buni, sa puteti vb orice si apoi sa o intrebi intr-o zi daca are prieten, daca ii place de cineva...

| SupradozaDeDroguri a răspuns:

Incearca sa vb cu ea despre tot felul de lucruri, sa pari mai indiferent si totusi poarta-te frumos cu ea, iesiti impreuna, fa-i cineste la un moment dat cu ceva. Arata ca-ti pasa :*