Exact aceias problema am avut o si eu in fosta relație dar cam pe la 3, 4 ani deja.
Nu stiu cum a decurs relația voastră până acum dar exista posibilitatea foarte mare ca voi sa fi avut probleme cu bani la început,sa aveti lipsuri iar șeful lui sa înceapă să îl plateasca mai bine, sa il asculte sa il laude, sa se imprieteneasca si atunci el a început să se lipsească tot mai mult de el."Lipitul" asta de patron mai poate fi si rezultatul unei relații proaste cu familia lui in special cu tatăl.Dar oricum, ce se intampla acum nu e prea bine.
Cred ca sunteti tineri si inca nu aveti greutăți foarte mari de aceia tu acum simti nevoia sa te distrezi si destinzi, iar el in schimb vrea odihna sau sa stea in cercul lui de cunostinte cu gândul că poate poate mai avansează în ceva.Nu e chiar rau ce face, dar daca tu vrei altceva de la viata atitudinea asta va va semapara până la urmă.
Nu cred ca exista solutii de a remedia problema decat daca el începe să conștientizeze ce vrei tu si face un compromis, sau decat daca cedezi tu si faci ca el ceia ce o sa va cam dezechilibreze viata personala si doar voi stiti daca va iubiti asa mult incat sa va lăsați deoparte pentru celălalt.
Cert este că si eu am lăsat de la mine până am ajuns la 8 ani de relație, iar cand am constientizat ca mergem in mai rau si adunam probleme in plus doar ca sa ii fie lui comod am cedat.Eu am trecut printr-o despărțire, sper ca tu sa reușești să faci ceva mai bine decat am putut eu.
Este evident ca relatia voastra este deja consumata si este pe punctul de a se destraama.
Daca el nu vrea sa mai coopereze si sa revigorati relatia, schimbandu-si atitudinea, atunci este mai bine sa o incheiati, ca devine din ce in ce mai tensionata, nefericita si se rupe.
Epave care inseala si au mucegai la minge ca au dat-o la prea multi nu ies din relatii asa fara ca inainte sa gaseasca alt prost sa-l inlocuiasca pe cel vechi. Si asa specimene dupa orice logica, ar trebui sa aiba mari dificultati in a gasi un inlocuitor. Adica prosti. sunt multi, dar chiar sub orice critica, mai rar.
Cred ca ai raspuns cui nu trebuie, nu eu am pus intrebarea, nu mie terbuia sa-mi raspunzi!
Am "răspuns" cui trebuie, răspunsul meu la întrebarea originală îl poți găsi/citi un post mai sus. Ce am dat aici în continuare nu a fost un răspuns, ci o completare la contextul întrebării, context care aparent ți-a scăpat, deci ai dat un răspuns irelevant. Aparent și asta ți-a scăpat.
Ziua bună.
Pur si simplu nu va asemanati unul cu celalalt in ceea ce priveste activitatile. El este focusat pe job si bani si tu sa-ti traiesti viata.
Ideea este in felul urmator, daca tu o sa continui sa stai cu el, mai tarziu o sa regreti ca nu ai facut lucrurile pe care le-ai vrut tocmai din cauza lui. Pur si simplu s-a racit. Daca cumva te desparti de el, lucru care ar fi si recomandat, o sa realizeze mai tarziu ca faptul ca a muncit toata viata pentru a strange niste bani, nu-l ajuta cu nimic si o sa aiba in cont mii de euro, dar in cap milioane de regrete cu faptul ca nu a apucat sa se bucure de viata. Pur si simplu a intrat in rutina si monotonia aia de munca-casa.
Tu macar stii sa-ti pretuiesti viata si daca simti sa faci ceva cu adevarat atunci go for it. Fa orice te face pe tine sa te simti bine si sa nu regreti mai tarziu.
Poti sa pleci intr-o mini vacanta singura sau cu gasca iar daca face spume ii poti spune frumos,, eu nu am de gand sa stau in casa numai pentru asa vrei tu". Ai dreptul sa iesi, sa te distrezi si sa te bucuri de viata, nu sa stai intr-o cusca.
Daca aduci vorba de despartire sa vezi cum se schimba la fata si oare ar mai trata lucrul asta cu indiferenta? Eu nu prea cred. Sau poate ca da. Insa daca te-ar fi apreciat cu adevarat si voia sa fii langa el, nu facea toate lucrurile astea si nu se comporta asa cu tine.
Da. Cam așa se întâmplă după câțiva ani de relație. Amu îi amu! Ce faceți mai departe? Trageți tare sau renunțați la tot?
Eu, în locul tău, aș termina cu vacanțele, distracțiile și aș mai asculta și de el. Omul lucrează pentru banii ăia, oboseala își spune cuvântul și tu vrei ieșiri. Nu prea e bine. Fii mai de casă și o să țină și relația.
E normal ca dupa un timp acea scanteie sa dispara, acum trebuie sa te gandesti foarte bine ce doresti sa faci, ia un calcul cel mai rau scenariu, va despartiti peste ceva timp iar gasesti pe altcineva si totul devine cum a devenit si-n relatia actuala, nu mi se pare ca ai motive intemeiate sa renunti la el, eu in locul tau as lupta sa reaprind relatia asta, incearca sa-l intelegi, poate el are planuri mari de viitor pentru voi, sa nu mai spun de faptul ca sunteti impreuna de peste 5 ani
Nu ai specificat cine aduce bani in casa, ca daca aduce numai el sau tu aduci putin se cam schimba treaba, tu vrei vacante, calatorii, pe om il cam doare sufletul sa decarteze bani incontinuu cand stie ca trebuie sa munceasca pentru ei pana ii ies ochii din cap.
Fiecare are banii lui. Excursiile le plătim amândoi.
"Am și eu o problema in relație, suntem impreuna de 5 ani jumate"
"Eu sunt genul de persoana care vrea atenție, am nevoie de relaxare și experiențe noi"
Aprox. un an in urma:
"în 2 Mai 2019 | 1234567anaa a întrebat:
Buna, vreau un sfat de la voi. Deci am avut o relație de 2 luni cu alt băiat."
Parerea mea - Du-te si te inscrie la "Programul Rabla"
Nu toate întrebările sunt ale mele! Mai postez și pentru prietene care nu au cont și le e lene sa își facă.
Am înțeles, prietenele tale vin la tine și apelează la contul tău de TPU ca să întrebe de ce au mucegai la minge. E clar că e adevărat atât timp cât nu poate fi demonstrat. Până la urma, cine o mai fi văzut până acum vreodată mincinoase? Eu clar nu.
Nu acele întrebări au fost ale mele. Cu ce te deranjează pe tine întrebările postare de mine? Nu ai mai văzut oamenii care postează pentru altcineva? In loc sa lasi comentarii răutăcioase mai bine ai face ceva cu viața ta. Oricine poate avea probeleme in zona intimă, "mucegai" cum ii spui tu. Sper sa ai și tu sa vezi cum e
Să cad de pe scaun de râs și nu alta. hai că asta-i bună! Cred că am să prind mai degrabă Corona Virus la muscă decât mucegai la ****. Stai cuminte și departe tu, atât îți zic. Cât mai departe.