Buna.
Am trecut si eu prin asta
La fel, nu`i dadeam motive ca`l insel, si ii facea mereu pe plac. Dar unde ma duceam, si cand ieseam cu fetele, sau cand mai ma duceam la o prietena acasa, se certa cu mine, ca eu ma duc sa ma vad cu altul, si ca il insel, si ca il mint Si nici nu era adevarat
Si la fel vorbea urat cand ne certam
Si nu am mai rezistat asa, cand il vedeam mai calm eu discutam cu el, si spunea ca nu o sa mai faca asa, dar dupa cateva zile la fel facea.
Oricat am vrea noi sa-i schimbam, ca sa nu mai fie asa, si sa inteleaga ca suntem doar pentru ei, ei mereu vor fii asa.
Pt ca au tot timpul impresia ca ii inselam, si sunt gelosi.
Dar gelozia asta nu e asa. Asta pentru ei a devenit o obsesie.
Si asta se mai intampla la unii baieti sa nu mai aiba incredere in fete pentru ca unii din ei, au fost dezamagiti in trecut
Dar oricum cat ai incercat sa-i explici nu va intelege..Genul asta de baieti asa sunt, poti sa-i arati prin orice ca esti doar pentru el, dar el va gasi mereu sa zica ceva
Daca nu te respecta, nu vei putea castiga respectul lui nicum. Primul cuvant jignitor a fost pragul cel mai greu de trecut, dac ai acceptat, a considerat ca asa meriti tratata si continua asa. Discuta serios cu el si daca nu intelege imediat, desparte-te de el. Si acuta un barbat care sa te respecte, nu sa te trateze ca pe o servitoare
Daca el chiar nu are incredere in tine nici sa te lase sa mergi undeva si e atat de speriat ca esti cu altcineva nu merita sa iti pierzi timpu cu el
Poate nu te mqi place si nu stie cumsa zica si te enerveaza pana ii daipapucii.