Simptomele nu conteaza, majoritatea femeilor nu au simptome in cursul sarcinii, iar cele care au, le au incepand cam cu 15-18 zile dupa data la care trebuia sa vina menstruatia.
Este posibil sa fii insarcinata, vei afla cu certitudine facand doua teste de sarcina in zile diferite si apoi, indiferent de rezultat, mergand la ginecolog. Oricum, s-ar putea sa fie o problema mult mai grava decat o sarcina, fiindca o intarziere de 10 zile, in absenta sarcinii, semnifica un dezechilibru sever care trebuie investigat si tratat.
Bună.
Noi de unde să știm? Numai un control medical de specialitate poate afirma sau infirma acest lucru.
Poate este o răceală, poate este o dereglare hormonală, poate este o sarcină.
De ce nu folosiți prezervativul sau feriți acele zile "fierbinți"? O fi așa greu sau ce?
Fă un test de sarcină că de restul te descurci.
Răspunsurile oferite sunt pur orientative, nimic mai mult.
Maturizează-te.
Pa, pa.
Nu cred ca noi avem de unde sa stim daca ai ramas sau nu insarcinata. cel mai bine este sa mergi sa iti cumperi un test de sarcina, sau sa mergi la un control medical; oricum intarirea si marirea sanilor este un simptom al sarcinii
Sipmtomele, unei sarcini nu apar imediat.Sunt unele fete/femei care nu au nici un fel de simptom si mai sunt unele care au ciclu menstrual peste sarcina.
Fa un test de sarcina dupa 21-24 de zile, de la contactul neprotejat sau du-te la un control ginecologic.
Cel mai bine fa-ti un test, la un control ginecologic sarcina se vede cam la 5 saptamani dupa ce ti-a intarziat menstruatia. Un sfat protejeaza-te si in aceasta perioada pentru ca nu e 100% sigur de a nu ramane insarcinata.Bafta
Ca sa fiu sincera ar trebui sai spui unei persoane adulte problema ta! Nu neaparat parintilor ci, unui psiholog sau unui doctor specializat!
Sfatul meu e sa-ti faci repede un test de sarcina. Il poti gasi la orice farmacie. Si poti afla in cateva minute daca esti sau nu...
Sper sa fie ok Iti tin pumnii
Ps Testul de sarcina nu e scump, aproximativ 10 lei, 20 lei maxim
Succes!
Pai... e c-am grav...toate sansele sa fii, dar sa scapi de stres fa-ti un test, bafta
Am facut doua teste in zile diferite si rezultatul nu e clar la nici unul... c m fac?