Simptome au numai 20% din femei in cursul sarcinii. Metoda de contraceptie folosita de voi are un risc de sarcina de 4-27%, asa ca o sarcina nu este deloc exclusa. Oricum, daca nu e sarcina, atunci chiar ai o problema. O menstruatie atat de neregulata este cu certitudine o mare problema, semnul unei afectiuni potential grave. Trebuie sa faci un test de sarcina cat mai repede si apoi sa te duci urgent la ginecolog. Nu e deloc de gluma sau de joaca. daca ai noroc, e sarcina, si in loc de vesti proaste, vei primi vesti bune.
Fa un test de sarcina, poti fi gravida, coitul intrerupt nu este o metoda de contraceptie.
Nu nu esti insarinata sunt altele care au intarziat mult mai mult m-am tot uitat pe aici pe TPU am dat si raspunsuri am si citit pe altora si sa stii ca sunt intarzieri si de cate o luna si nu ai nici un motiv sa iti faci griji
Daac vrei sa te linistesti putin ia-ti un test de sarcina desi nu prea sunt sanse sa fii, si daca ai ciclul neregulat nu prea ai de ce sa-ti faci griji dar oricum orice e posibil