anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
am si eu o problema; m-am indragostit acum un an de un baiat, problema este ca baiatul acesta este la seminarul catolik dar de cate ori ma vede imi zambeste si ma priveste ft direct ' chiar in ochi' el nu are voie sa aiba o prietena deoarece este seminarist, dar este doar la liceu deci ar putea sa renunte ' am incercat sa ii bag id lui in lista dar a stiut ca este id me. u si nu m-a acceptat, nu stiu ce sa fc chiar imi place acest baiat. am uitat sa va mai zic ca el este ft timid iar daca ma apropii de le se inrosteste la fata; mi-a dat toate indiciile ca ma place. ce sa fc dati-mi un sfat...

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Buna ioana... iubire cu forta nu se poate. daca el a decis sa intre la acel seminar catolic si acesta este un motiv ca sa te tina la distanta nici macar in lista nu ti-a dat accept, posibil sa te placa dar acest seminar nu ii da voie sa aiba pe cineva. ori te risti sa mai astepti sa termine liceul si apoi poate va fi ceva, ori renunti la el.sad

3 răspunsuri:
| superwoman a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa. l uiti si sa il lasi sa te uite si el, cred ca asta e so dorinta lui. Ii vei distruge toate visele care le. a avut mergang la un astfel de liceu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O situatie incinsa vezi daca reusesti sal scoti din catolicismu in care e bagat dar daca el nu vrea sa isi lase studiile nu va putea fi cu tine deci eu prefer mai bine sal lasi impace asa isi face viitorul pe placul lui

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Laso balta cel mai bine