anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
am si eu o problema; m-am indragostit acum un an de un baiat, problema este ca baiatul acesta este la seminarul catolic dar de cate ori ma vede imi zambeste si ma priveste foarte direct chiar in ochi el nu are voie sa aiba o prietena deoarece este seminarist, dar este doar la liceu deci ar putea sa renunte, am incercat sa ii bag id lui in lista dar a stiut ca este id me. u si nu m-a acceptat, nu stiu ce sa fc chiar imi place acest baiat. am uitat sa va mai zic ca el este ft timid iar daca ma apropii de le se inrosteste la fata; mi-a dat toate indiciile ca ma place. ce sa fc dati-mi un sfat...mersi mult :*:*:*

Răspuns Câştigător
| Yana a răspuns:

Doar pentru ca este la seminar nu inseamna ca nu are voie sa aiba o prietena. Asa cum spuneai si tu, inca nu stie sigur spre ce se va orienta mai departe... depinde doar de el. si stiu si eu cativa de la un seminar si au prietene. sa nu crezi ca daca is la seminar is sfinti... trebuie sa incerci sa te apropii de el, sa ii castigi increderea. Totusi nu ti-a acceptat id`u. nu stiu ce sa zic. adica daca e rusinos, ar trebui sa fie cand sunteti "face to face"nu si "pc to pc" unde poate sa se inroseasca cat vrea fara sa vezi tu.

In orice caz,
Succes!

5 răspunsuri:
| lilstar a răspuns:

Sa intri cu tupeu pe el. Il iei de manuta si va duceti undeva sa fiti doar voi 2 si vorbeti cu el.

| -'anonimaA'-anti-fundita- a răspuns:

Off cam striqta religia aia [intr-un fel are dreptate]dar daca tia dovedit ca te iubeste poti sal suprinzi si u cand e singur si sa stati sa vorbiti. daca e timid incearca sai spui direct ca tii la el si daca ar vrea sa fiti impreuna[macar sa stii e ba sau dawinkingsi apoi vezi u cf.hee hee]baftawave

| bluestar a răspuns:

@ Yana: scuze ca te contrazic; insa cred ca seminaristii despre care vorbesti tu sunt cei ortodocsi. gandeste-te ca preotii catolici sunt necasatoriti; implicit orice relatie inceputa acum automat nu are cum sa aiba viitor.

ioana; probabil nu ti-a dat accept pe mess pentru ca nu vrea sa ingreuneze situatia in niciun fel pentru nici unul din voi. poate ca respectivul chiar stie ce drum si-a ales in viata si este neclintit in decizie. tocmai pentru ca este doar la liceu (nu ai spus in ce an); consider ca nu-si poate permite sa renunte la un an, doi pentru o relatie care cel mai probabil (si n-o spun in nume de rau!) se va sfarsi la un moment dat, iar el cu ce se va alege? cu o fosta relatie, o dovada de slabiciune in ceea ce-l priveste vis-a-vis de chemarea sa, frustrarea de a fi cedat in fata tentatiei. ori a imbratisa o viitoare cariera de preot implica devotament si credinta (crede-ma ca stiu despre ce vorbesc).
asta nu inseamna ca nu duce o lupta interioara cu el insusi in cazul in care ii place de tine.
imi pare rau sa-ti spun, dar din punctul meu de vedere e o pierdere de timp. cel mult poti vorbi cu el despre voi. vorbind, macar (sper ca) vei afla de ce respinge orice incercare de-a ta de a te apropia de el. abordeaza-l direct; chiar si inrosit la fata trebuie sa vorbeasca cu tine cand veti fi fata in fata. happy

succes si astept raspunsul tau. happy

| ioana_9368 a răspuns:

Bluestar: sa stii ca ai mare dreptate, m-am gandit si eu la asta din acest motiv am cerut niste sfaturi, cred ca am sa il las in pace adica o sa ma comport ca si pana acum dar nu o sa ii mai dau atentie, iar el daca o sa vrea sa vorbeasca cu mine o sa o faca. chiar daca imi este foarte greu va trebui sa fac aceasta.

| ioana_9368 a răspuns:

Multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre mi-au fost de mare ajutor :*:*:*:*:*.