| CristinaCtC a întrebat:

.Am si eu o problema. M-am indragostit de un baiat. De 3 ani simt ceva pentru el si el pentru mine, de asemenea. Insa intre noi exista o distanta iar el vine doar vara si am hotarat amandoi ca daca va fi ceva, va fi aici. -.- Intrebarea mea e : Ar trebui sa il uit? Adica, am incercat dar pe de o parte nu vreau sa-l ranesc, pe de alta parte nu vreau sa mai sufar. Orice fac, imi sare gandul la el..Si parca m-am si plictisit de situatia asta.As vrea sa scap, sa ma ocup de scoala, sa nu ma mai gandesc ..sa ma bucur de viata. Ce ar trebui sa fac?
funda.

5 răspunsuri:
| Phini a răspuns:

Pentru inceput, afla ce vrei tu de fapt sa faci, apoi ia o decizie... Eu nu zic ca e o problema faptul ca te-ai indragostit, ci mai degraba distanta dintre voi. Daca sunteti maturi, consider ca ati putea sa va mutati impreuna happy nu da cu piciorul la o relatie de 3 ani. Eu si poate si altii va invidiem, deoarece cu toate ca sunteti departe unu de celalalt, relatia voastra a reusit sa supravietuiasca atata timp, unii nu au relatii atat de indelungate chiar si unu langa altul. big grin Te sfatuiesc sa te concentrezi mai mult pe distanta, cum sa o faceti sa dispara, consultal si pe iubitul tau, discutati pe ideea cu mutatul impreuna. Succes! PS. Nu ai cum sa il uiti. happy

| Waffen18 a răspuns:

De uitat n-ai cum sa-l uiti, iti spun din propria experienta... si ce are daca vine doar in vara? distanta este o problema pentru cuplurile din ziua de azi, dar de ce? totul va fi ok, dar asta depinde de voi 2

| msKat a răspuns:

Daca il iubesti si te iubeste de ce sa nu fiti impreuna, daca il parasaste sa nu iti para rau mai tarziu... FUNDA?

| MorcovelulTau a răspuns:

Fa un futai si o sa uiti tot!

| CristinaCtC explică (pentru MorcovelulTau):

Asa i-ai facut tu mamei ta de ti-a dat bani de ciocolata asa-i?