| mITzY_3042 a întrebat:

am si eu o problema. m-am indragostyt de un baiat mai mare ca mine cu 3 ani eu am 13 iar el 16. L-am cunoscut in noapte de Inviere.este din sat cu mine dar sta cu parintii la Bukuresti deci aici vine in week la buniki... o fata i-a spus ca imi place de el si a zis ca sunt draguta sh simpatica chiar m`a bagat in lista d mess`. Dar ciudat pentru ca nu ma bagat deloc in seama nikiodata...doar fata in fata ne dam cu buna sh atat.Eu acum ce sa cred? ca vrea sa aiba o relatye cu mine .saw.nu? daw funda:*:*:*

Răspuns Câştigător
| pinkystyleツ a răspuns:

Eu zic sa intri tu in vorba cu el si poate asa se va apropia si el de tine happy. Daca tot te respinge inseamna ca ori nu te place ori este nesuferit [scuze]. Bafta. imi dai funda.pls?puppy dog eyes

4 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Merci:X

| mariamagdalena09 a răspuns:

Eu cred ca are prietena si nu cred ca ar vrea sa aiba o prietena de la tara.scuze de parere dar eu asa cred. funda? in plus el nu e singurul baiat.si tu ai de abia 13 ani el cand o sa aiba 18 tu o sa ai 15 si el o sa vrea sa-ti incepi viata sexuala si nu e bine de la varsta asta. faci cum vrei. Fundaaa?

| mITzY_3042 explică:

Pay nu stiu adica eu de fel sunt mai rusinoasa si mi-e frica ca daca il intreb ceva sa nu`mi raspunda. bleahh` chestyy stupide sunt constyentha dar...crying

| Bogdyrur a răspuns:

De ce nu intri u pe el?