| kreatza_9690 a întrebat:

Buna am si eu o problema ma/am despartit de iubitul meu si nu stiu ce sa fk sa-l uit! Va rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| Monica a răspuns:

Nu exista nu stiu ce definitii care sa te ajute sa-l uiti.Totul depinde de tine.Si eu am trecut prin asa ceva. Pune-ti o intrebare ''Vreau sa-l uit? Sunt pregatita?'' E foarte important sa vrei sa faci asta, in totalitate.Astfel,incerci in zadar.
Lumea nu se sfarseste o data cu despartirea asta. Incearca sa nu te mai gandesti la el, ignora-l complet si pe strada si pe mess, cu toate ca o sa iti fie greu, chiar foarte. Iesi in oras cu prietenele, distreaza-te.Profita de viata, vorba aia.
Sunt multi baieti, cu siguranta iti vei gasi o alta ''iubire''. Dar, nu uita.Nu mai pune atata suflet intr-o relatie, pana nu te convingi ca sentimentul este reciproc si o i-a in serios!
Sper ca te-am ajutat!:*

4 răspunsuri:
| Sexygirl2000LOVE a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la el si sa faci lucrutrile care iti plac cel mai mult.incearca sa-ti gasesti alt prieten si sa te gandesti ca ce a fost a fost crede-ma si mie mi s-a intamplat dar noi fetele suntem mai sensibile sibaiteti nu inteleg asta

| cris05 a răspuns:

Buna,
Distreaza-te! Nu te mai gandi la el, sunt destui baietii! Incearca sa eviti orice contact ce te poate duce cu gandul la el.Sa incerci sa te imbarbatezi. Privirea inainte! Stiu ca este dureros, timpul le va rezolva. Succes

| foxi a răspuns:

Din experienta iti spun. cel mai usor e sa incepi o alta relatie repede!

| maryutza_2205 a răspuns:

Pai distreaza iesi cu prieteni/prietenile in oras fa orice ca sa uiti d el, sa nu-l mai ai in minte, fii mai indiferenta, asculta muzica dar nu manele, house, nu merita si stiu cum te simtit dar e mai bine asa decat mine, suntem in accelasi situatie, daca vrei id meu ca sa vorbim lasa-mi un mesaj

ai grija d tine

...nu merita aproape nici unu