Nu trebuie sa faci sex, mai ales ca esti prea mica pentru asta si inceperea viatii sexuala la aceasta varsta ti-ar creste mult de tot riscul de cancer de col uterin. Dar cred ca ai o infectie, probabil fiindca v-ati excitat fara sa va spalati suficient de temeinic pe maini si pe organele genitale inainte si dupa. Asadar cred ca e cazul sa te vada un doctor si sa iei tratament pentru infectie. Cu sexul, mai asteapta macar vreun an si jumatate.
Buna, pai fa ceea ce vrei si ceea ce simti. E normal sa te exciti cand esti atinsa in acea zona, oricine s-ar excita dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci sex.Si nu uita ca nu trebuie sa existe cuvantul trebuie ci cuvantul vreau, nimeni nu te obliga si stai linistita ca nu trebuie neaparat sa faci sex, ai timp, totusi decizia iti apartine.
Maaai, cam greu de confundat excitatia cu mancarimea, dar mai stii?! Ai mai facut sex, stii cu ce se mananca?!
@invadersmustdie, mie mi-ar fi frica de razbunarea harciogului Vorba aia. "Te-a mancat, acu sa vezi ce te scarpina el"
Numai bine, Shin
@invadersmustdie, mie mi-ar fi frica de razbunarea harciogului Vorba aia. "Te-a mancat, acu sa vezi ce te scarpina el"
Numai bine, Shin
Cred ca hormonii tai nu mai au rabdare, dar eu am zis asa, nu-ti face griji.Mai oricine se excita.
Pai daca te simti pregatita fa sex! Nu trebuie sa o faci neaparat pentru ca te exciti, excitarea trece, si oricum daca prietenul tau stie sa puna mana unde trebuie o sa fie mereu excitata.
Si nu uita de prezervativ! Nu face sex fara prezervativ indiferent de situatie!
Succes
Eu am descoperit pe la 11 12 ani ca ma excit... oare trebuia sa imi incep viata sexuala de atunci?
Esti cam mica pentru asta, nu crezi? Mai asteapta si tu un an doi.Nu cred sa fie din cauza ca ai nevoie sa faci sex. Du-te la medic!
Fata draga, n-au dezapezit autoritatile soseaua de centura inca? M-ai asteapta si tu putin, poate topeste soarele zapada, sau te mananca asa de rau?
De cat timp nu ai mai facut baie? e prima oara cand faci sex sau nu? trebuie neaparat sa te folosesti de prieten? ia-ti un vibrator se aranjeaza imediat totul! Succes! asteptam raspunsul tau.
Asa mi s-a intamplat si mie ...si era o senzatie de excitare, dar a trecutdeci si stie iti va trece... mia mi-a trecut cam in 5 zile
Eu nu cred ca e din cauza ca ai nevoie de sex. Daca nu ai facut nicioadata si esti virgina nu ai cum sa simti nevoia doar curiozitate ceea ce e cu totul altceva.In cel mai rau caz cred ca ai racit sau nu stiu ce sa zic...
Hmm...cum am mentionat usturimea asta a aparut dupa ce m-a excitat prietenu meu foarte tare Nu aveam inainte nici o problema...Deci nu stiu?
AlexiaIordache întreabă: