"Ca cam" ar trebui sa nu mai dai ochii cu el. Si sa stii ca virgula nu te scapa de cacofonia "ca, cam".
Tu chiar mai vrei sa dai ochii cu el dupa cum s-a comportat cu tine? Asa ar trebui sa pui problema.
Da, si tu ai gresit, dar trebuia sa consideri incheiata relatia din momentul in care a fost nevoie de interventia altei persoane pentru ca iubitul tau sa nu te loveasca, mai ales ca nu era prima data.
Halele maica sfanta fereasca sfantul 6 ani acelasi vagin acelasi penis, coprul uman nu face fata presiunii monotoniei si monogamiei rezultand violente acerbe esti norocoasa ca esti inca vie. prietenul tau se comporta asa din cauza relatiei monogamia a pus tensiune pe sinapsele neuronale ale creierului de aceea a dezvoltat un comportament dezechilibrat este momentul sa va despartiti urgent pana nu moare unul din voi
Mai bine rogă-te ca Dumnezeu să aducă în viața ta pe cel care El știe că ai fi fericită să fie soțul tău, nu mai alerga după bărbați care te abuzează.
Prietenul tau pare a fii un om violent cu care, sincer, nu m-as incumeta sa am un viitor, daca as fi in locul tau.
Se pare ca prietenul lui este un om mai cerebral si cu mai mult bun simt si drag pentru tine, si nu vad de ce nu ai renunta la o realtie, fie si de 6 ani, pentru un om caruia chiar ii pasa de tine, adica prietenul lui.
Personal, daca asi fii in locul tau, as rupe relatia cu acest iubit, de fapt am facut-o cu unul dupa 3 ani... iar 3 luni mai tarziu mi-am intalnit baiatul care mai tarziu mi-a devenit sot si cu care sunt fericita si dupa 30 de ani.
Sfatul meu: nu te uita in urma, chiar daca au fost 6 ani de relatie, imagineaza-ti ce se poate intampla cand devii sotia lui, cum te va calca in picioare la fiecare vorba cand nu-l asculti sau i se pare ca nu faci ce trebuie, iar atunci, prietenul lui nu mai poate intervenii s ate scape de el. Fugi draga mea, fugi de violenta, fugi manacand pamantul.
Imi e greu dupa atata timp, sunt constienta ca nu pot avea un viitor langa el, prietenul lui mereu m-a sprijinit, ma simt vinovata si eu acum..nu trebuia sa ma culc cu el, sunt constienta de asta, doar ca prietenul lui doar ma atrage, iar el este cel pe care il iubesc...
Singurul indemn ce ti-l pot da/oferi este cel de a te desparti de acea persoana violenta daca nu doresti ca intreaga ta viata sa se transforme intr-un continuu calvar. Un barbat adevarat NICIODATA nu va ridica mana asupra unei femei. Un asemenea de comportament inuman, indica un comportament brutal al unui necioplit Neanderthalian. Incearca sa devii o persoana rationala care chiar poseda creier si il si foloseste. Multa sanatate!
Trecand peste faptul ca te-ai culcat cu prietenul lui... de ce ai mai vrea sa dai ochii cu tipul ala pe care tu il numesti iubit?
E nevoie sa te lovesca, nu doar sa ridice mana la tine si eventual sa te lase cu semne si pe corp pentru a pleca de langa el? Imagineaza-ti ce s-ar fi intamplat daca nu era cine sa iti ia apararea...
Iar cu prietenul prietenului...incearca sa pui lucrurile in ordine. Baiatul ala iti tine apararea in fata prietenului sau...si nu de azi sau de ieri. Cred ca e destul de evident ca nu ii esti chiar indiferenta. Ar trebui sa iei niste decizii, inainte sa ii ranesti pe toti cei implicati!
Incearca sa vorbesti cu parintii tai si cu parintii lui in legatura cu problema asta. Daca nu se linisteste, poti vorbi cu politia. bafta! Si cand iti mai alegi iubiti, fi te rog mai atenta la ei, nu te luat doar dupa aparente, incearca sa aflii cat mai multe lucruri despre el, sa-l cunosti cat mai bine (poate si niste lucruri din trecut).
Parintii nu au ce cauta in relatia lor!
Nici legal si nici religios, parintii nu pot intervenii in relatia si decizia unor tineri, care sunt majori!
Nu ar trebui sa mai dai ochii cu prietenul tau dar e haios cum fugi in bratele altuia. Vezi sa nu devina obisnuinta.
Incearca sa stai de vorba cu el intre 4 ochii si sa-i explici ce si cum, iar poate acel prieten care zici ca iti ia apararea poate simte ceva pentru tine
Buna, incearca sa stai de vorba cu acel amic si intreaba-l de ce tot iti ia apararea, poate simte ceva pentru tine