In primul rand, pune-te in loacul meu: Reciteste inca odata ce ai scris si da-ti cu parerea!
Ai spus ca te-ai mutat sa incepi o noua viata, poti face lucrul acesta de cate ori e necesar, adevarul e ca tu stii cum e persoana de langa tine, te uiti dua tipul celalalt dar te uiti pentru ca esti curioasa, oare cum ar fi cu el, cum ar fi persoana acesta, dinaceea te uiti, pe actualul prieten il cunosti, dar ai fost si destul de draguta cu el ca l-ai iertat si sper sa nu mai fie a 3-a oara, in care il vei ierta iarasi, ca in felul acesta nu ai respect fata de tine si esti josnica! Succes in relatia ta si noi ne construim destinul dupa gandirea noastra, ai acceptat sa il ierti, viata ta merge inainte cu el, daca nu il iertati, era altcineva!
E destul de greu, poate el te vede pe tine ca o prietena.Ati vorbit ca sa vezi cum sta situatia? Daca el reactioneaza cumva? Si tu totusi, draga mea ai 4 ani de relatie cu bune si cu rele,inseamna ceva.din ce ai scris poate te gandesti ca asa cum a facut iubitul tau sa faci si tu,dar e foarte greu. exista riscuri mari. Uite sa zicem ca o sa fii cu baiatul de care esti indragostita, e totul roz si dupa o perioada de timp va despartiti, afla iubita lui, afl iubitul tau.ce o sa mai faceti atunci? Poate daca vorbiti si iesiti ca prieteni o sa fie altfel, se clarifica situatia. :* Sau lasa timpul putin sa treaca.Te pup :*
Am avut și eu o relație timp de doi ani de zile, în ultimul an a fost o relațiela ddistanta. Ne am chinuit foarte mult sa ne vedem și cu toate astea aveam încredere în el și îl iubeam enorm. Sincera sa fiu totul s a rupt după unele crize de gelozie și infidelitatea lui... Un băiat nu poate sta asa, adică nu știu... Nu cred ca relația va duce mult, doar pentru ca tu tragi de ea sau el își dorește asta... Uneori trebuie sa o iei de la capăt... Si nu neapărat cu un băiat alături poți face asta și singura...
Asta ma gandesc si eu, inca nu imi dau seama daca simt nevoia sa pun capat relatiei cu actualul din cauza ca aceasta nu mai merge sau din cauza noului tip.