| chibiusa a întrebat:

am si eu o problema mai... speciala sa zic asa.
Primul meu prieten de acum 2 ani, este baiatul prietenilor de familie. Ne stim de mici (el e mai mare decat mine) si mereu am fost apropiati. Am avut o relatie frumoasa care nu s-a terminat cu certuri si lacrimi, nu stiu cum sa zic... a ramas in plop. De atunci ne-am tot vazut dar parca era la fel ca inainte: el, tipul cel mare si super protector, iar eu sora mai mica de care are foarte multa grija.
Partea ciudata e ca fostul meu, a venit cu familia la noi in vizita si stau 1-2 saptamani. Atmosfera e una distinsa si frumoasa doar ca sunt foarte confuza intr-o privinta. El, acum se comporta cu mine ca si cu o foarte buna prietena - acum imi trage o privire mai intensa. Plus ca daca dam fata-n fata ma priveste cumva ciudat si ramane asa in loc si dupa un astfel de moment parca se trezeste, isi cere scuze si ma saruta parinteste pe frunte. Plus ca ii place sa ma mangaie pe brate si se joaca foarte mult cu palmele mele, le ia intr-ale lui, ne impreuneaza degetele, imi saruta mana si toata chestia devine cumva mai intima (nu stiu sa explic exact si nu vreau sa fiu paranoica dar are schimbari bruste de atitudine), iar imediat dupa trage o replica de just best friend.
Mai nou, mi-a zis sa port haine mai lungi... ca nu se stie ce se poate intampla. ADICA? nu consider ca niste pantaloni scurti si un maieu lungut sunt indecente.
Imi poate explica si mie care e faza cu el? De ce se comporta asa ciudat?
Superba nu sunt, sunt cat se poate de normala, atat ca sunt putin mai mare laughing, dar nu am nimic iesit din comun. Nu sunt de o frumusete rara si fete care sa arate mai bine ca mine sunt cu gramada.

Va rog sa ma lamuriti si multumesc celor care au citit tot.

3 răspunsuri:
| Ellenna a răspuns:

Ce e cu toata lumea asta care cere 'fundita' dupa fiecare raspuns?! nu se presupune ca ne-am facut cont pe TPU ca sa ii ajutam pe ceilalti?! Sau voi v-ati facut cont doar sa primiti cat mai multe "fundite "?raised eyebrows

In legatura cu 'problema' ta big grin eu cred ca esti inca indragostit de tine happy, inca te place. poate ar vrea sa reluati relatia, dar se teme sa iti spuna acest lucru, temandu-se de reactia ta. Cel mai bine ar fi sa vorbesti deschis cu el si sa ii spui ca ti se pare ca are un comportament ciudat si ca te rascoleste intr-un fel. Noi nu putem stii exact ceea ce are el in cap big grin El stie cel mai bine, de aceea cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el. Bafta ^^

| Jigsaw a răspuns:

Cat urasc cand cersiti fundite.

| goldheart a răspuns:

Buna, scumpo! Probabil baiatul a ramas cu niste amintiri placute de pe vremea cand inca mai erati impreuna, iar acum, revazandu-te, acestea il rascolesc. Poate ca, atunci cand erati impreuna, i-ai ''rasarit'' vreodata brusc in cale si acum, daca dati fata-n fata, isi aduce aminte. Poate ca te iubea atat de mult si ar fi vrut sa te mai aiba numai pentru el, dar, nemaifiind impreuna, se multumeste sa te mangaie, sa te sarute pe brate, sa te tina de mana, ca sa isi aduca aminte de vremurile acelea frumoase. In ochii lui tu vei ramane intotdeauna la fel de frumoasa ca si atunci, deci se simte la fel de atras de tine cand te vede in pantaloni scurti, incat ar vrea ceva mai mult si, ca un frate incearca sa te protejeze de ceea ce ar putea sa se intample. Desigur, te apara de el insusi, tot fiindca te iubeste. Cred ca e un tip super, iar tu esti o norocoasa pentru ca te place exact asa cum esti, cu toate defectele tale. Sper ca te-am ajutat si s-auzim de bine! Te pup, fundita?>? :*:*