Cel mai bun sfat e sa te lasi dusa de val si sa profiti de fiecare moment, sa pretuiesti fiecare atingere, pentru ca nu vei uita asta niciodata. ^iubeste cu cap pana peste cap. [bea ceva inainte, sa fi mai curajoasa ].
Un sfat ar fi sa mai astepti. Daca merge atat de bine relatia, de ce trebuie neaparat sex?!
Tu sti cate responsabilitati implica sexul?!
Asteapta sa fi majora!
Mijto zi pentru niste mucea ca voi sa o faca.
Spurcati o zi sfanta ca ziua copilului.
O sa se duca de râpa lumea asta "inocenta" a boracilor, datorita voua.
Frumoasă zi v-ați ales. Încă sunteți copii, ce naiba?
Se duce lumea de râpă... vorba lui @BlaBla
Daca sunteti de 1 si 3 luni impreuna , si ati decis amandoi va urez succes la amandoi ...
Fi tu insati relaxeazate lasa toate probleme personale sau materiale depoarte uita de astea, fi cu totul acolo pentru tine si el. si savureaza fiecare moment pentru ca treaba asta se intampla o singura data in viata si cel mai important sa fi sigura ca vrei asta un sfat. nu sta incordata in timpul actului se-xual. fi relaxata nu este recomandat sa fi incordata aveti grija sa nu faceti bebe bafta. sa ne povestesti cum a fost
Nu e recomandat sa iti incepi viata sexuala la 15 ani.cel putin peste 16. da faci ce vrei, e pasarica ta!
Ms trufa imi pare raw de ziua copilului nu e o zii sfanta ca sa fac pacat. app a fost ceva besttyal foarte frumos a fost exact cum mi-am dorit am inceput normal cu niste sarutarii niste aingerii fierbintii.neam jucat putin si usor usor am trecut si la actiunee
Curiozitațibărbați întreabă: