Daca le-ai facut corect (primul la minim 7 zile de intarziere, din prima urina de dimineata, al doilea dupa inca minim 3 zile, in aceleasi conditii), inseamna ca nu esti insarcinata. Asta nu e deloc o veste buna, fiindca inseamna ca ai o problema de sanatate. Poate fi ceva minor, dar daca intarzierea depaseste o saptamana, e absolut necesar sa te consulte un ginecolog pentru a vedea ce e in neregula.
Cel mai bun raspuns ti`l poate da un medic ginecolog. Poate fi vorba si de o raceala dar si ea la randul ei trebuie tratata.
Nu fii speriata. poate fi doar o mica dereglare. Dar, daca dureaza prea mult trebuie sa mergi la ginecolog. Aceasta dereglare poate fi si din cauza anticonceptionalelor ce produc o dereglare hormonala. Surorii mele i-a intarziat aproape o luna dupa e a luat asa numita 'pastila de a doua zi' fara consultarea medicului.
Mergi urgent la doctor, mie nu mi-a venit ciclul timp de 6-7 luni, si nu facusem nimic, dar mi s-a zis ca`s racita cand am mers la doctor. Dar pe urma cand a venit, a venit in forta. timp de multeee multeee saptamanii.:-