Nu mai esti virgina. Daca nu v-ati facut analize, poti avea o boala cu transmitere sexuala.
Uite asa, din prostie, poti sa nu mai fi virgina, fara macar sa fi facut sex! Fetelor, aveti cap, de ce nu-l puneti la lucru? De ce va incredeti mai mult in baieti decat in propria persoana? Daca tu stii ca tu esti virgina si el nu te crede, nu-i pui "mata" la dispozitie. Ii intorci spatele.
Buna,
Tin sa te anunt ca nu am inteles absolut nimic.
De unde stie el ca esti virgina sau nu?
Citez din intrebarea ta 'si dupa aceea tot nu ma laas at in pace pana nu a bagat in cur'
Pai tu nu vezi ce vrea baiatul? Il doare pe el fix undeva de himenul tau.
Sa stii ca virginitatea nu inseamna numai himenul.
Poti sa intretii relatii sexuale pana ti se face rau, si sa ai himen elastic, care nu se rupe asa usor, dar asta nu inseamna ca practic esti virgina.
Nu prea ai fost clara, dar voi incerca sa-ti raspuns, nu merita sa stai langa asemenea oameni care nu au incredere in persoana iubita sau cu care este, in fine, daca ti-a curs sange si te-a durut sunt sanse ca el sa-ti fi rupt himenu, daca tu zici ca ti-a bagat degetul doar in fund atunci nu explic sangerarea, eu zic sa te duci la un control sau sa vorbesti cu o persoana apropiata tie, de patit ceva in continuare nu ai ce, dar ai grija cu persoane de genu, sunt sanse sa te fi dezvirginat, dar un control ar fi cel mai sigur, succes
Bun, cati ani ai? in fine, eram curioasa, nu prea am inteles multe din itrebarea ta, de unde stia el ca tu numai esti virgina? himenul poate fi elastig daca ti-a curs sange prima data cand ti-a bagat-o in zona feminina inseamna ca nu mai esti virgina daca nu ti-a curs sange inseamna ca esti virgina, daca ti-a bagat-o in anus(fund)acolo nu mai esti virgina chiar daca nu iti curge sange, daca doar ti-a bagat-o nu patesti nimic ce poti pati, doar sa te doara un pic daca esti minora si depinde cati ani ca daca ai 13 ani de exemplu nu esti pregatita nici fizic nici pshic, ai grija ce faci, nu e de joaca cu sex'ul asta, daca esti mica mai bine treci la jocuri de varsta ta nu din astea...