Nu ai avut pana acum niciun prieten?
Atunci uite ce ai de facut : iti gasesti un prieten, daca nu iti convine il schimbi, dar nu intretii relatii intime cu niciunul, din moment ce nu merita, astfel incat, la un moment dat, vei putea spune ca ai ceva experienta.
Aici nu pot sa stiu, pentru ca nu ii vad efectiv extresia fetei, tonul cum o spune.
Dar cum toate fetele sunt frumoase, nu ai nimic de pierdut! Intreaba-l ce il tine noaptea treaz? Daca nu e vreo prostie, ci o fi ceva proiect, munca, etc, intreaba daca nu cumva il poti ajuta, pentru ca e tare ciudat cum se poarta.
Sa nu iti fie rusine, jena, etc. E dreptul tau sa spui si sa il intrebi.
Ai grija de tine! Si nu uita: esti frumoasa si inteligenta, iar baieti sunt destui! Deci nu este criza de asa ceva, nu te sfii sa vorbesti clar si sincer cu el despre ce te framanta.
Asta cu ``ma doare capul`` in mod normal va apartine voua, femeilor.Adica e marca inregistrata,chiar.
Dar daca zici ca-l vezi somnoros si obosit, ma gandesc ca nu doarme noptile, si deci aici ar fi cheia...
Ce ar putea sa-ti ascunda, oare?
Hai sa ne gandim putin...
Deci nu doarme noptile! Nu ti-a picat fisa?
Bine, iti dau un indiciu:ai vazut Spiderman?
E posibil sa aiba ceva dar nu cred ca e vb de alta fata.Cred ca are Probleme in Familie sau poate ca are ceva la Sinusuri.O raceala Puternic al cap poate face ravagii.Incearca sa il faci sa mearga la MEdic ca asa e cel mai indicat si cel mai Bine.
AlexiaIordache întreabă: