| Alexandra_6680 a întrebat:

am si eu o problema.nu mai suport, nu mai stiu ce sa fac.
Deci totul a inceput miercuri dupamiaza cand am fost plecata in oras sa cumpar niste lucruri ca sa ii fac o surpriza iubitului meu, bineinteles nu l-am anuntat unde ma duc si ce fac, ca altfel nu ar mai fi surpriza.ehh si m-a sunat el cand eram in magzin si a inceput sa spuna ca de ce nu l-am anuntat, ca sunt dubioasa, ca il insel. In fine, am rezolvat-o atunci cu el, explicandu-i ca nu fac nimic gresit si ca nu il insel.
Am ajuns acasa, el era la un gratar cu baietii lui [ca unul din ei tocmai trebuia sa plece din tara, si nah stateau si ei ca baietii, in fine]. Eu asteptam sa vina instructorul sa merg sa conduc si l-am sunat inainte sa plec. Dupa ce am terminat de condus si am ajuns acasa, ma suna sa imi spuna ca ii este dor de mine si ca ma iubeste foarte mult.
Seara s-a dat unul la mine pe facebook [un asa zis cunoscut de-al lui], eu l-am respins si hai sa ii spun si iubitului ca in caz de mai insista ala sa intervina iubitul meu.
Ehh si pana aici a fost, a inceput sa tipe, ca de ce am vorbit cu tipu respectiv, ca de ce ii ascund unele lucruri, ca sunt dubioasa, ca il insel si asa mai departe.
Jur ca nu l-am inselat niciodata si nici nu am facut nimic gresit, este el foarte gelos si nu accepta nimic.
Cum de paste se uita unul din "prietenii" lui la mine si l-a batut pe ala cu motivul ca se uita la mine.
Va rog ajutati-ma, a trecut o saptamana [fara o zi] si nu mai pot. Suntem de 3 ani impreuna, eu am 18 ani el 24 [implineste in septembrie], nu i-am trimis niciun mesasj nu l-am sunat in zilele astea deloc, astept de la el, dar nu mai pot.va rog dati-mi un sfat ce sa facsad

9 răspunsuri:
| GaBitZuU a răspuns:

Pai... foarte gelos ce pot sa ziclaughing! In fine ar trebui sa vorbiti fata in fata. E mai bine decat la telefon, pe mess, sms etc. Si mie m-i s-a intamplat ceva de genu... dar bine ca uby mea a vrut sa vb fata-nfata. Iti recomand si tie sa faci la fel poate intelege.(eu tot 18 ani multi inainte)

| crina_1119 a răspuns:

Pai ii poti zice ce ai pe suflet iar daca el reactioneaza la fel si de data asta mai bine te desparti de el, iti cauti altul care sa te iubeasca si sa aiba incredere in tine si ai sa te uiti de actualul...dar daca te iubeste va intelege si o va lasa mai moale incercand sa schimbe totusi ceva [mai bine sa fii fericita cu altul decat sa fii cu el si sa iti faca zile amare]...baftawinking funda?big grin

| rapa a răspuns:

Prosto.

| Clarity a răspuns:

Pai daca ii asa gelos inseamna ca te iubeste foarte mult si nu ar vrea sa te piarda, spune-i si u cat de mult il iubesti si arata-i asta ca sa nu creada ca ai putea sa il inseli, ai putea sa ii scrii u mesaj ca tii dor de el si ca vrei sa-l vezi tongue:*

| opium a răspuns:

Da-l incolo.

| ignore a răspuns:

Dai un mesaj spune-i ca tie dor de el si s aaiba incredere in tinehappy

| XK a răspuns:

A inceput sa tipe la tine, pentru ca nici voua nu va place ca atunci cand suntem combinati cu voi sa mai vorbim cu altele.

| Alexandra_6680 explică:

M-am intalnit cu el.am vorbit, mi-am pus asa zisele mele conditii si ne-am impacat. Sper numai sa fie ceva de duratabig grin
Multumesc mult pentru sfaturi:*

| DracusorImpielitat a răspuns:

Face asta pentru ca te iubeste fffff mult, si ca e mai gelos din fire, pentru ca te iubeste prea mult, si te vrea numai pentru el, ca te iubeste. Imi dai FUNDA?