Off.stiu cum e credema.actualul meu iubit este la fel.il amaninta pe fostul cu bataia si zice ca daca se ia cineva de mine il calca in picioare.eu zic sa ai grija.desi tine la tine s ar putea ca raul pe care il poate face altora sa ti l faca tie desi daca tine cu adevarat la tine nu ar face o.trebuie sa incerci sa l calmezi altfel vei avea multe de rezolvat cu el.vedeti va intr o zi, stai calma nu te pseria. ia l de mana, explica i ca ai nevoie de un moment in care sa fii singura si ca poate dupa aceea te vei mai gandi la posibilitatea de a fi cu el. explica i ca vine scoala si ca esti preocupata de noii colegi si vrei putin timp singura.si foloseste si fraza. daca tii la mine ma vei intelege si mi vei fi alaturi.asta ar trebui sa te ajute.doar ai grija de tine si daca vrei sa fii cu el ai grija sa nu faca mai urat daca sta mai mult impreuna cu tine.fii atenta si roaga l sa te inteleaga.asta daca vrei sa nu fii cu el. daca tu zici ca ti place poate ar trebui sa l ierti si sa va impacati dar ti am zis... a doua oara daca te desparti de el va face si mai urat. fundita?
Baiatul asta e teribilist! si nu te iubeste; esti doar OBSESIA lui! Este cu alta, dar vrea si ca tu sa fii cu el, amenintandu-se ca se omoara, ca bea, ca fumeaza, ca face crima "de om". Da dovada de imaturitate, prostie si teribilism. Vrea si cu P. in C. si cu sufletul in rai! Stii vorba aceea. Spune-i ca nu aceepti ca el sa fie cu acea fata, si daca vrea sa fie cu tine sa o lase pe ea. Daca nu, da-i papucii si zi-i ca nu te mai intereseaza urmarile, sa ramana cu fata aceea.Bafta!
pa, pa.