anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy Am și eu o problema. Nu suport sa mă aflu intr-o relație, deși cateodata simt nevoia de afecțiune. Am un sentiment extrem de ciudat când sunt cu cineva, când îmi tine contul unde fac, ce fac, de ce i-am răspuns in 3 ore și nu in 3 secunde, chestii d-astea. Dar chiar e o problema gravă zic eu, simt un zbucium interior puternic și mă doare inima. E un tip care se tine după mine de vreo 5 ani (si încă un coleg de banca de vreo 5 ani, încă unul de liceu de alți 4, toti baieti buni in ochii altora) mereu îmi ia flori, cadouri, chestiuțe și ai mei mă tot bat la cap sa-i dau băiatului o șansa (am zis de el acum ca e in prezent asta), dar eu sa fiu intr-o relație cu cineva pentru care n-am nicio atracție fizica, niciun sentiment, mi se pare horror. O singura data am avut sentimente pentru cineva cu care am fost, aveam 16 ani, acum am 21. E ceva in neregula cu mine? Toată lumea face sex sau e intr-o relație doar pentru ca așa trebuie? Sau ca sa nu se simtă singuri? Doamne, mi se pare horror. Spuneti-mi ca nu sunt nebuna și ca nu toată lumea se combina doar de dragul de a fi combinați. Plus de asta, mie mi se pare ca băieții de azi și-au pierdut mult din bărbăție, chiar nu văd rostul in a avea pe cineva atâta timp cât la o bătaie e primul care ar fugi, banii sunt separați din start și in timpul sexului trebuie’ sa te gandesti ca trebuie sa se simtă bine și partenerul. Pai nu e mai easy de unul singur?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

și eu sunt cam și tine, mă bag greu într-o relație pentru că am multe pretenții și mi se pare mai ok decât să mă bag în relație și să realizez peste puțin timp că nu-i ce vreau să-l părăsesc. Plus că o relație îți oprește destule activități, cel puțin în cazul meu, și nu vreau să renunț la activități de genul pentru oricine.
iar în ce privește „de ce nu mi-ai răspuns în 3 ore" și etc, să știi că nu toți sunt la fel, sunt destui care nu trăiesc doar pe telefon ca să stea să-ți monitorizeze activitatea, trebuie doar să-i cauți big grin în general sunt tipi ocupați cu hobbies, job și alte activități de genul

44 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Femeile sunt facute genetic sa iti bata joc de barbati, voi nu simti iubirea si doar satisfacerea de a manipulare si egoism, tu macar recunosti adevarul

| Terzi a răspuns (pentru RAY):

Tu te-ai combina cu una pentru care nu simți nimic doar de dragul de a fi cu cineva? Dacă da, trist

| RAY a răspuns (pentru Terzi):

Nu știu, nu am avut iubita încă

| Drimmero a răspuns:

Ai ceva frustrari, nu gluma. Treaba e simpla, intri in relatie daca vrei, la fel de bine preferi sa nu intri si aia e. Sunt si cazurile alea in care te pui intr-o relatie doar de dragul de a sta in una, dar e alta mancare de peste.

Baietii si-au pierdut din barbatie pentru ca nu se bat? O bataie de strada poate avea repercusiuni extrem de mari, daca poti sa eviti un conflict de genul mai bine il eviti, adica nu lovesti primul. Cand esti atacat nu ai ce face,, te aperi pentru ca mai bine plange ma-sa decat mama, vorba aia. O bataie de strada e mai bine sa o eviti pentru ca se poate termina tragic, poti sa-i dai una aluia si sa-l dai cu capul de asfalt si sa-l lasi acolo, iei niste ani grei de puscarie pentru ce? sau poate sa te omoare el, ori te loveste la fel de ramai lat sau baga cutitul in tine, ata deja e alt subiect. Sa inteleg ca d-aia nu intri tu in relatii pentru ca vrei ca lumea sa se bata? cam asta e una dintre concluziile intrebarii tale

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

V ați simțit cam atacați. Mai băieți mă.
Păi dacă vine unu și îi dă o palmă peste fund și face mișto de gagicata și tu nu ai tupeu sa ii iei apărarea, nu ești bărbat. Cam asta voia să spună.

| Drimmero a răspuns (pentru anonim_4396):

Pot fi N exemple pentru ca nu a precizat, a zis doar de bataie. Cand vei inceta sa mai raspunzi prosteste?

| Terzi a răspuns (pentru anonim_4396):

Exact la asta m-am referit. Dacă aș fi înjurată pe strada de fata cu prietenul, eu având 45 se kg, deci cam 0 autoritate, de forța fizica nu mai spun, baiatul pe care l-as avea lângă mine cel mai probabil ar fugi mai rapid decât mine. Asta ca o comparație a generației părinților, unde astfel de cazuri eu sincer cred ca sunt mult, mult mai rare.

| Terzi a răspuns (pentru Drimmero):

Eu cred ca se cam subintelegea la ce mă refeream happy. Nu era vorba de bătaie propriu-zis, ci de faptul că dacă m-ar înjură cineva de-ampulea pe strada probabil el ar sta și s-ar uita ca mutul. N-a zis nimeni ca vrea sa fie John Cena, alooo, dar nici mai fată decât mine.

| tzionut a răspuns (pentru Terzi):

laughing pai si ce va opreste in al ignora pe respectivul, si a va continua plimbarea. Daca tipul "trage de tine" si te agreseaza, atunci da baiatul ar trebui sa intervina, si sa impuna distanta intre tine si el. Tu faci poze, filmezi, apoi chemi politia si faci plangere. Pierzi ceva timp dar a doua oara agresorul se va gandi de doua ori inainte de a se lua de voi. Si asta e doar la situatia pusa de tine, crede-ma am trecut prin mult mai multe.

| TLF92 a răspuns (pentru tzionut):

Ea se refera daca cineva se da la ea de fata cu prietenul ei, intamplarea face ca prietenul soramii sa pateasca asta de craciun si da atunci ala a vrut sa il rupa cu bataia, ceva de genul isi doreste si ea un barbat care sa ii ofere protectie cumva si DA, nu o condamn aici are DREPTATE

| Terzi a răspuns (pentru tzionut):

Eu mă refer la sentimentul de protecție, eu una l-am primit de la tatăl meu și mă aștept ca și un posibil iubit sa-mi ofere același tratament, mai ales ca sunt musulmană la baza. La noi concepția este alta, ca sa mă fac mai înțeleasă. Plus ca, din moment ce eu(sa zicem) as fi in stare sa-ți aduc pe lume un copil și sa-l cresc, mă aștept sa faci și tu ceva specific ca bărbat.

Denissa draga, si in situatia expusa de mine ce a fost gresit?
Iti mai dau un exemplu propriu.
Pe 1.01. 2021 un vecin bucuros ca a scapat de restrictii a dat petrecere in casa lui in care a mai invitat si alti vecini. Nevasta mea si fimiu nu puteau adormi.
La 21.30 am coborat la el, am ciocanit la usa si i-am comunicat ca incepand cu 22.00 nu are voie sa petreaca cu mai mult de 40db. desi era manga si mi-a reprosat ca in alte ocazii eu m-a facut zgomot mult mai mare (eu am respectat orele de liniste), si a adus argumente ca e ziua lui, drepturile mele sunt aceleasi.
Rezultatul, am primit carne proaspata in frigider, plus amenintari ca imi arata el mie, insa la 22.00 sotia si copilul au putut sa adoarma.
Nici pana in ziua de azi nu sa tinut de promisiune, si abia astept sa il intalnesc ca sa ii reamintesc ca a avut noroc ca am avut bunul simt si am venit eu si nu am trimis direct politia.
Regulile sunt aceleasi pentru toti, si legea la fel. Respectul il impui.

Stiu care e conceptia, dar nu toti au aptitudini de mesteri in casa sau bodiguarzi. Cunosc familii in care sotia munceste si aduce grosul banilor in casa, iar sotul are grija de copii si de casa. Asta nu il face mai putin barbat, doar ca in situatia lor, aptitudinile sotiei sunt mult mai cautate si bine platite decat ale lui. Cata vreme amandoi trag in aceeasi directie, relatia merge.

| Terzi a răspuns (pentru tzionut):

Dacă ar fi fost unul din foștii mei prieteni m-ar fi trimis pe mine sa vorbesc cu vecinul ca lui ii este frica. Intelegi la ce mă refer?

Ce norocos, nu am mai auzit asa ceva

| TLF92 a răspuns (pentru Terzi):

Tu o gandesti prea departe scuza-ma ca iti zic, nu trage concluziile referitor la baietii aia de care zic parintii tai inainte sa ii cunosti doar pentru ca sunt slabi de fel! eu cred ca nu exista baiat care sa nu reactioneze in felul lui cand iubita lui ii e jignita fie si cu scaune sau sticle in cap CHILL OUT ......sau tu ai vrea ceva un iubit care stie arte martiale gen BRUCE LEE laughing)

| tzionut a răspuns (pentru TLF92):

Pe naiba... sa o crezi tu ca statul acasa cu doi copii presupune mai putina munca.

Ala da barbat, pardon carpa de sters pe jos rolling on the floor)

Eu inteleg. Ceea ce trebuie tu sa intelegi e sa le comunici parintilor ca baietii respectivi nu sunt potriviti pentru tine. Sfatul meu e sa iti largesti perspectivele (nu cauta neaparat musulmani), nu te crampona de religie si traditii.
Stiu o profesoara din facultate (54 de ani avea atunci, tot musulmana) care era inca virgina, nemaritata, si in continuare singura (acum cred ca e la pensie)
Ideea e ca timpul trece. Sfatul meu cunoaste cat mai multi barbati, probabil o sa regasesti in cativa calitatile tatalui tau.

| tzionut a răspuns (pentru TLF92):

Judeci fara sa stii tot contextul, el castiga bani ocazional, ea castiga suficient pentru a oferi familiei un trai decent. El ii ofera sansa de a se dezvolta profesional, si crede-ma 80000 de lire pe an nu castigi tu daca nu ai aptitudinile necesare. El ar castiga 36000 de lire daca ar profesa.
Tu ce ai alege pentru familia ta, departe de parinti, fara nici un ajutor? Vezi domnul meu... detalii.

Pai atunci se intelege motivul pentru care aia ii da pzd din interese financiare

| LoveSleep a răspuns:

"chiar nu văd rostul in a avea pe cineva atâta timp cât la o bătaie e primul care ar fugi, banii sunt separați din start și in timpul sexului trebuie’ sa te gandesti ca trebuie sa se simtă bine și partenerul. "
Lmao

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Păi și de ce nu ii refuzi din start. Ce atâta drama.
Chestia asta o sa te ajute pe tine dar și pe ei.
Probabil sunt niște tipi toxici. Chiar daca par inofensivi din exterior.
Cadourile se fac când nu te aștepți la nimic din partea partenerului, ei o fac pentru a-ti câștigă simpatia.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trist într-o relație sau singur și fericit?

Categoric a doua variantă, însă nu relatia in sine este problema ci oamenii cu care intri in relație și nu o fac din libertate.

Pace!

| Jus7t a răspuns:

rolling on the floor damn.

| KR0NSTADT a răspuns:

Ești mai mult decât OK. Relax. Timpul le va așeza pe toate, indiferent ce spun alții. happy

| TLF92 a răspuns:

Acum poate inteleg si unii prosti de pe site-ul asta pentru totdeauna DE CE NU PRIETENE

| tzionut a răspuns:

Draga mea esti majora, asa ca poti sa hotaresti singura ce vrei cu viata ta.
Ai 21, asa ca pana la 25 or sa mai roiasca barbatii pe langa tine.
Nu esti obligata bifezi casutele relatie, casatorie, copil daca asta nu iti doresti.
Sfatul meu e sa iti alegi un barbat muncitor, care sa te respecte, cu care sa poti discuta orice fara sa fi judecata, si in care sa ai incredere ca trageti amandoi pentru implinirea acelorasi obiective. Dragostea vine, pleaca, respectul ramane.
Ai o viziune distorsionata dpmdv al barbatului. Un barbat nu trebuie sa sara la bataie (nu suntem in evul mediu), ci trebuie intai sa se gandeasca la consecinte, abia apoi sa actioneze. Pentru conflicte exista autoritati, instante judecatoresti. Un pumn dat la nervi iti poate cauza atatea dureri de cap si cheltuieli ca nici nu ai idee.
Iti povestesc din experienta proprie. O petrecere si prea mult alcool a facut ca unii dintre invitati sa danseze pe masina mea (sa ii indoaie plafonul, haionu, etc), daca as fi coborat din camera de hotel sa ii iau la incins as fi schimbat contextul.
Am facut poze, i-am filmat, am sunat politia, am pierdut 5 ore cu declaratii, am lasat autoritatile sa identifice faptasul. Cine credeti ca se ruga de mine sa imi retrag plangerea cateva luni dupa?
Am reparat masina si recuperat banii de la faptas. A fost cea mai scumpa betie a respectivului.
Daca as fi coborat, desi ma racoream, ar fi putut sa spuna ca de la un conflict inceput de mine, care s-a lasat si cu avarierea masinii, a inceput totul.
Nu am fost "barbat" pentru ca nu mi-am aparat masina de agresori? Dar daca coboram, si ii dadeam un pumn individului de pe masina, acesta cadea, se lovea la cap si il bagam in spital? Pe langa declaratiile la politie, ar fi trebuit sa ii platesc respectivului si cheltuielile de spitalizare. Cel mai costisitor pumn dat vreodata.
Dpmdv, un barbat este acela care e constient de propriile capacitati, este increzator, are un obiectiv si face orice ca sa il realizeze, gandeste inainte sa actioneze, si pune binele si interesul familiei lui mai presus de orice.
Sper ca ti-am fost de ajutor in incercarea mea de ati arata o alta viziune asupra vietii si a realitatii in care traim.

| mili25 a răspuns:

Imi e foarte cunoscuta povestea ta.
Sper sa nu ajungi la acelasi raspuns ca si mine.

| Terzi a răspuns (pentru mili25):

Care este răspunsul pe care l-ai gasit?

| mili25 a răspuns (pentru Terzi):

Doar in privat.

| UniData a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa fii cu cineva de care nu iti place. Nu vrei relatie? Nici o problema, nu te obliga absolut nimeni.

| Terzi a răspuns:

Ce frustrări am eu, dar ce frustrări ai tu. La mine sunt pe interior, la tine clar țin de aspectul fizic.

Imi place cum gandesti, tot respectul, adica stii ce vrei de la un barbat, intrebare totusi CE TE FACI daca te apuca 30 de ani si tot nu il gasesti?

Tu vrei asa un bad boy dar care sa fie si un fel de catelus cu tine, dar poate te-ai gandit ca la randul tau trebuie sa oferi si tu ceva in schimb? in fine stii la ce ma refer nu am nevoie sa imi dai un reply

| Terzi a răspuns (pentru TLF92):

Pai asta e și întrebarea mea laughing. Am încercat sa cunosc persoane mai mari ca vârstă în speranța ca voi găsi ceea ce caut, însă până acum nimic. Ce-i drept, nici nu frecventez locuri unde i-as putea găsi laughing) acasa n-am cum și l munca colegii mei au peste 45 de ani laughing

Pai sa vedem, tu vrei baieti chipesi bad boys, intrebare tu ca fata arati bine te intretii frecventezi sala de forta? un exemplu

| Terzi a răspuns (pentru TLF92):

Nu, nu vreau un "bad boy", dar nici o sora mai mica. Iar la asta cu oferitul la schimb, am mai fost întrebata, sinceră sa fiu, diferența este ca eu nu am cerut propriu-zis nimic de la nimeni, deci nu am un motiv sa ofer inapoi absolut nimic, mai ales ca eu nu am sentimente pentru ei.

| Terzi a răspuns (pentru Terzi):

Arăt și bine? și frecventez și sala de forța, dar frustrarea nu are nimic de-a face cu aspectul fizic.

Poate sunt eu prea retardat si nu inteleg exact, ai zis ca vrei un tip mai facut care sa te apere pe strada la injurii, implicit persoane care rup sala de forta probabil ani la randul si eu doar te-am intrebat ce ai putea tu sa oferi ca fata in schimb, nu cred ca te-am jignit cu ceva, daca asa consideri imi cer scuze

Chiar asta ai zis ca nu vrei uscaciuni la 40 de kg scuza-mi expresia laughing) te pomeni ca ai vrea si un bad boy cu facultate de inginer in schimb tu NADA yock

| NotNamed a răspuns (pentru Terzi):

Ohh...biata de tine...Ai nevoie de un gardian se pare. In 2021 nu mai căutați creier care sa aplaneze o situație. Aveti nevoie de inculti care sar la bătaie la orice gesticulare al unui random de pe strada. Si mai invata si tu romana și sensurile limbii romane. Cand spui ca barbatii si.au pierdut barbatia e clar la ce faci referile, la fel si eu cand spun ca nu sunteți mai breze. Auzi la ea, ma frustrez pe aspectul fizic. Pe bune? Atat a putut procesa mintea ta ingusta? Este vorba de mentalitatea femeilor si pe ce baza isi formeaza ele tupeul. Si te mai miri de ce n.ai noroc in viață.

| Terzi a răspuns (pentru NotNamed):

Hai ca ești prost! Când o sa fii tu olimpic național la română și student la 2 facultăți la zi, la stat, atunci să vorbești, imbecilule! Până atunci, o sa viseze tot neamul tău să știe să se exprime cum mă exprim eu sau aă aibă inteligența mea. Îți dau block direct că ești prea handicapat și mă piș pe tine de la prima oră a dimineții pânâ când soarele apune

Cand am facut eu facultatea puteam urma doar o singura facultate la stat, a doua obligatoriu la privat... poate ca statul e mai darnic acum... daca da felicitari.