anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna happy Am și eu o problema. Nu suport sa mă aflu intr-o relație, deși cateodata simt nevoia de afecțiune. Am un sentiment extrem de ciudat când sunt cu cineva, când îmi tine contul unde fac, ce fac, de ce i-am răspuns in 3 ore și nu in 3 secunde, chestii d-astea. Dar chiar e o problema gravă zic eu, simt un zbucium interior puternic și mă doare inima. E un tip care se tine după mine de vreo 5 ani (si încă un coleg de banca de vreo 5 ani, încă unul de liceu de alți 4, toti baieti buni in ochii altora) mereu îmi ia flori, cadouri, chestiuțe și ai mei mă tot bat la cap sa-i dau băiatului o șansa (am zis de el acum ca e in prezent asta), dar eu sa fiu intr-o relație cu cineva pentru care n-am nicio atracție fizica, niciun sentiment, mi se pare horror. O singura data am avut sentimente pentru cineva cu care am fost, aveam 16 ani, acum am 21. E ceva in neregula cu mine? Toată lumea face sex sau e intr-o relație doar pentru ca așa trebuie? Sau ca sa nu se simtă singuri? Doamne, mi se pare horror. Spuneti-mi ca nu sunt nebuna și ca nu toată lumea se combina doar de dragul de a fi combinați. Plus de asta, mie mi se pare ca băieții de azi și-au pierdut mult din bărbăție, chiar nu văd rostul in a avea pe cineva atâta timp cât la o bătaie e primul care ar fugi, banii sunt separați din start și in timpul sexului trebuie’ sa te gandesti ca trebuie sa se simtă bine și partenerul. Pai nu e mai easy de unul singur?

Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

și eu sunt cam și tine, mă bag greu într-o relație pentru că am multe pretenții și mi se pare mai ok decât să mă bag în relație și să realizez peste puțin timp că nu-i ce vreau să-l părăsesc. Plus că o relație îți oprește destule activități, cel puțin în cazul meu, și nu vreau să renunț la activități de genul pentru oricine.
iar în ce privește „de ce nu mi-ai răspuns în 3 ore" și etc, să știi că nu toți sunt la fel, sunt destui care nu trăiesc doar pe telefon ca să stea să-ți monitorizeze activitatea, trebuie doar să-i cauți big grin în general sunt tipi ocupați cu hobbies, job și alte activități de genul

44 răspunsuri:
| TLF92 a răspuns (pentru tzionut):

Ala da barbat, pardon carpa de sters pe jos rolling on the floor)

| tzionut a răspuns (pentru Terzi):

Eu inteleg. Ceea ce trebuie tu sa intelegi e sa le comunici parintilor ca baietii respectivi nu sunt potriviti pentru tine. Sfatul meu e sa iti largesti perspectivele (nu cauta neaparat musulmani), nu te crampona de religie si traditii.
Stiu o profesoara din facultate (54 de ani avea atunci, tot musulmana) care era inca virgina, nemaritata, si in continuare singura (acum cred ca e la pensie)
Ideea e ca timpul trece. Sfatul meu cunoaste cat mai multi barbati, probabil o sa regasesti in cativa calitatile tatalui tau.

| tzionut a răspuns (pentru TLF92):

Judeci fara sa stii tot contextul, el castiga bani ocazional, ea castiga suficient pentru a oferi familiei un trai decent. El ii ofera sansa de a se dezvolta profesional, si crede-ma 80000 de lire pe an nu castigi tu daca nu ai aptitudinile necesare. El ar castiga 36000 de lire daca ar profesa.
Tu ce ai alege pentru familia ta, departe de parinti, fara nici un ajutor? Vezi domnul meu... detalii.

| NotNamed a răspuns (pentru Terzi):

Ohh...biata de tine...Ai nevoie de un gardian se pare. In 2021 nu mai căutați creier care sa aplaneze o situație. Aveti nevoie de inculti care sar la bătaie la orice gesticulare al unui random de pe strada. Si mai invata si tu romana și sensurile limbii romane. Cand spui ca barbatii si.au pierdut barbatia e clar la ce faci referile, la fel si eu cand spun ca nu sunteți mai breze. Auzi la ea, ma frustrez pe aspectul fizic. Pe bune? Atat a putut procesa mintea ta ingusta? Este vorba de mentalitatea femeilor si pe ce baza isi formeaza ele tupeul. Si te mai miri de ce n.ai noroc in viață.

| Terzi a răspuns (pentru NotNamed):

Hai ca ești prost! Când o sa fii tu olimpic național la română și student la 2 facultăți la zi, la stat, atunci să vorbești, imbecilule! Până atunci, o sa viseze tot neamul tău să știe să se exprime cum mă exprim eu sau aă aibă inteligența mea. Îți dau block direct că ești prea handicapat și mă piș pe tine de la prima oră a dimineții pânâ când soarele apune

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Trist într-o relație sau singur și fericit?

Categoric a doua variantă, însă nu relatia in sine este problema ci oamenii cu care intri in relație și nu o fac din libertate.

Pace!

| tzionut a răspuns (pentru Terzi):

Cand am facut eu facultatea puteam urma doar o singura facultate la stat, a doua obligatoriu la privat... poate ca statul e mai darnic acum... daca da felicitari.

| TLF92 a răspuns (pentru tzionut):

Pai atunci se intelege motivul pentru care aia ii da pzd din interese financiare

| UniData a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa fii cu cineva de care nu iti place. Nu vrei relatie? Nici o problema, nu te obliga absolut nimeni.

| RAY a răspuns:

Femeile sunt facute genetic sa iti bata joc de barbati, voi nu simti iubirea si doar satisfacerea de a manipulare si egoism, tu macar recunosti adevarul

| Terzi a răspuns (pentru RAY):

Tu te-ai combina cu una pentru care nu simți nimic doar de dragul de a fi cu cineva? Dacă da, trist

| LoveSleep a răspuns:

"chiar nu văd rostul in a avea pe cineva atâta timp cât la o bătaie e primul care ar fugi, banii sunt separați din start și in timpul sexului trebuie’ sa te gandesti ca trebuie sa se simtă bine și partenerul. "
Lmao

| RAY a răspuns (pentru Terzi):

Nu știu, nu am avut iubita încă

| Jus7t a răspuns:

rolling on the floor damn.