Sincer, daca el se gandeste numai la sex si o sa insiste asta in continuare inseamna ca nu te iubeste, si te considera la fel ca si celalalte fete... niste simple...
Ai grija... sa nu faci niciodata ceea ce tu nu vrei si nu esti sigura. Ai incredere in tine, timpul va trece si va fi mult mai bine!
Nu are rost sa suferi din cauza lui, or sa vina si altii, pana atunci, incearca sa-i explici ce simti pentru el, si daca vrea sa te accepte fara sa o faceti, inseamna ca te iubeste si o sa aiba rabdare cu tine.
Succes!
Impaca`te cu el si explica`i ca nu vrei sa faci sex
daca nue de acord cu asta nu-l mai baga in seama. nu are rost sa-ti distrugi viata pentru un baiat
Pai inceraca sa mai vb cu el...la scoala. Dar cu partea cu ''vrei sa te culci cu mine'' suna qam najpa... dar depinde cati ani ai.
Mmm 3 o situatsie complicata destul. dar cred ca ar trebui sa ai rabdare sa treaca ceva timp... veti intselege unele lucruri ce tine de voi, care acum nu le cunosti. ai rabdare (stiu e cam complicat) (('
Si eu sunt impreuna cu colegul meu de banca de 3 ani si e super ok dar la inceput cam in primele luni era nasol rau de tot adica nah si el le spunea baietilor ca e cu pentru doar pentru sex dar el nu mi-a propus niciodata...si faza e ca dupa 3 luni ne-am despartit ca era cam aiurea relatia si apoi el a venit la mine sa ne impacam si de atunci suntem impreuna si dragoste am facut doar dupa 1 an jumate deci... daca e cu tine doar sa te f'' nu are rost crede'ma astepta si lasa'l putin liber si totdata poarta'te tu frumos si ok ata cu el si cu ceilalti colegi daca te place te place pentru mai mult nu doar pentru sex.
Daca ii explici iti spun eu ca nu va dori sex...incearca doar sa il faci fericit adica comportate cum ii place lui si asculta. l pentru inceput.ca sa stii o treaba si dupa aia se va atasa si nu. ti va mai cere asta te va astepta pana vei fi pregatita
Bafta!:*
Problema e ca eu am mai incercat sa vorbesc cu el dar degeaba ca el nu ma intelege. Bine e si mai mic ca mine cu 3 ani are 15 ani dar na ma gandesc ca poate ar putea intelege ce simt pentru el.
Sau na nu stiu ce sa-i mai zic sa ma creada! Eu chiar il iubesc!