| VanillaBloodWolf a întrebat:

Am si eu o problema, pana acum mi-a placut foarte mult de un tip... el, din cate am observat ma placea si el, dar eu fiind prea timida, nu prea ii acordam atentie si intre timp m-am indepartat foarte mult de el lasandu-i impresia ca nu-l plac, problema fiind ca sunt prea timida. De la un timp a inceput sa ma evite, chiar nu stiu ce sa fac pentru a-l uita pentru ca si cea mai buna prietena a mea il place si se pare ca si el( ei au fost impreuna asta vara) si chiar nu vreau sa intervin, n-as putea sa fac asta. Habar n-am ce sa mai cred, sa continui sa "lupt" pentru el sau sa-l uit? Tinand cont ca pana sa il indepartez se comporta foarte dragut cu mine... si-mi dadea semne ca ma place.( Eu sa fiu sincera, nu sunt genul care sa se tina ca un catelus dupa un baiat, nu mi se pare firesc oricat de mult mi-ar placea de el.)

4 răspunsuri:
| KimDinca a răspuns:

...Eu cred ca baiatul deja a ales si nu cred ca ar mai avea rost ceva intre voi doi.Sunt atatia baieti in lumea asta precis exista unul special pentru tine!

| mentalica a răspuns:

Cel mai simplu ar fi sa... iti bagi picioarele. tongue Mergi mai departe. thinking

| carabinierr a răspuns:

Tre sa faci ce simti ca e mai bine pentru tine nu pentru "prietena" nu stiu care, in viata trebuie sa te lupti pentru cea ce vrei cu adevarat nu sa te dai la o parte...
Iti place de el lui de tine ce mai vrei sa va puna cinava bot in bot?! sau nu ma... tu esti aia buna o lasi pe ia ce draq...

| octtavus a răspuns:

Hmm.aici depinde kit de tare iti iubesti prietena, kaci daca si intervii, o pierzi cu sigur, ai avut deja o sansa, ai ratato, de aceea mai bine lasa-l in pace si cauta altul, sunt sigur ca sunt o multime care te plac si care tie o sa ti placa. P.S. Timiditatea excesiva e un viciu.mai bine sa fii putin mai deschisa, kaci daca ti a ajuns curajul sa scr aici, nu esti atit de timida cum creziwinking