Nu esti insarcinata, dar ai o dereglare hormonala serioasa.
Crede-ma asta e grav, mult mai grav decat o sarcina. E foarte important sa te duci neintarziat la ginecolog, luni dimineata de preferat, cel mai tarziu marti.
Ai nevoie de consult, test Papanicolau, ecografie si o groaza de analize. Nu e deloc de gluma sau de joaca, crede-ma. dereglarile astea de ciclu sunt adesea expresia unor probleme serioase, pe care daca le tratezi la inceput ai sanse mari sa se rezolve. daca le amani si le lasi in plata Domnului, ele se agraveaza rapid si ajungi sa te trezesti ca ai nevoie de interventii chirurgicale sau ca nu poti avea copii.
Dupa cum vezi de la "joaca"apar probleme serioase, probabil esti minora, deci probleme poate avea si el, trebuie sa mergi urgent la un ginecolog, daca esti minora de regula trebuie sa mergi insotita de mama...
Foarte putin probabil sa fii insarcinata. as baga mana in foc ca nu esti
dar nu te mai "juca" de acum in colo.
E posibil o dereglare hormonala.desi ai menstruatie, o sartcina nu e exclusa chiar daca nu a ejaculat in tine. fa 1test de sarcina in a 21zi de menstruatie... dar 1control ginecologic este cel mai sigur
M. j mi am facut 2 teste si au iesit negative. unu l am facut acum cateva zile.
Va multumesc mult pentru raspunsuri...am 18 ani insa imi era frica sa ma duc la doctor deoarece credeam ca sunt insacinata.