2 ani si 3 luni.misto...ca si mine.multi inainte
stai sa ma gandesc. O seara romantica, hmm. da poti incepe prin a face o inima pe pat din petale de flori(nu trebuie neaparat din trandafiri)din mai multe culori, sampanie, capsuni, frisca o tinuta cat mai sexi, cuvinte dulci. Dar sa nu uiti inainte de a ajunge la a face dragoste cu el, ca trebuie sa-l faci sa te doreasca cum nu te-a mai dorit pana acum, joaca-te putin cu el fa-l sa-si piarda mintile, incercati pozitii noi si in timp ce faci toate astea sopteste-i la ureche cat il doresti si cat il iubesti, si cu toate astea te asigur ca urmatoarea seara romantica o sa-o ai din partea lui. Succes.
LA MULTI ANI PT IUBITU TAU!
Asa a si facut uite ca nu stiam eu de unde ii venise ideea laurei hmmmmmmm o iubesc ca un nebun si chiar tin minte seara aceea dar pacat ca dupa 4 ani acum ne-am despartit
Multumesc eu sunt iubi ei dar acum am si eu o intrebare ce pot sa fac sa ma impac cu ea ca nu mai vb cu mine!
Cadou în sine, ceva simbolic maxim şi nu foarte scump. Rareori bărbaţii apreciază chestiile scumpe (şi-aşa ar trebui şi femeile dar deh...).
Şi-n plus, sunteţi de 2 ani şi 3 luni împreună, nu ştii exact ce-i place? Nasol!
Oricum, având în vedere că nu vă vedeţi des, o noapte nebună de sex este chiar o idee foarte bună!
În mare parte, utilizatorul vyolycy ţi-a zis bine, totuşi aia cu petale e cam exagerat - nu de alta dar e vară acum şi transpiraţi şi post-coitum e nasol să stai să-ţi dezlipeşti petale de pe tine.
În fine, spor!
Pf:X
Da.Cu siguranta o nopate romantica ar fi cel mai indicat.
Ce zici sa faci asta pe un loc inalt? Pe bloc daca stai la bloc.
Daca nu, poti rezerva o masa undeva, la un restaurant mai linistit, apoi ii arati locurile cele mai frumoase ale orasului, Va puteti duce si la piscina cateva ore:X
Ce frumoasa e iubirea, asa-i?:*
Ce frumos.si eu sunt din Mangalia...mhm.pai o noapte romantica suna super daca nu esti as la gatit du-l la un restaurant si dupa acasa. o baie fierbinte impreuna si o noapte lunga la lumina lumanarilor
Il astepti goala la usa cu un tub de lubrifiant in mana. Pentru ca nu orice ocazie merita si cuvinte, ajung faptele de data asta!
Cred ca ar trebui sa pui in acea noapte lumanari pe jos si in toata casa tot lumanari parfumate de trandafir si o cina romantica
Curiozitațibărbați întreabă: