Cred ca nony are dreptate.Foarte multi baiesc, dupa ce dezvirgineaza o fata, gasesc motive sa o abandoneze. Daca te-a vrut doar pentru sex, e grav.Asa se intampla cand fetele nu deschid suficient de bine ochii cand vine vorba de primul act sexual din viata lor.
E posibil nici el sa nu cunoasca asa bine fizionomia unei femei, deci ar fi bine sa il trimiti sa se cultive in domeniul asta
Aici nu ai nevoie de sfaturi, ai nevoie de cineva sa-ti deschida ochii ca te-a vrut doar pentru sex.Asta e scuza lui sa te paraseascá. Ce nu intelegeai?
Cum adeca n a dat de himen
L a cautat la piata de vechituri? sau la aprozar. Da l in purici! Vai si amar de troscotelul lui Spune i ca are dreptate, ca n a dat de el, nici macar nu e dodat incat sa te dezvirgineze.
Nu m-a parasit a trecut timpu si inca suntem impreuna. spune ca stie cum e atunci cand o fata e virgina...
M'am gandit si eu la asta doar ca zice ca e una la nu stiu cat careia i s intample asta [de parca eu nu as putea fi una din ele] mie imi spune ca ma crede dar atata tp cat inca imi spune sa merg la gine sa vad c s-a intamplat, e clar ca nu crede si ma doare... dar asta este pana la urma noi suferim in toate)
Nu te stresa tare si au tot aceiasi problema am ca si tine eu am ajuns la concluzia ca nu am avut himen sau probabil s-a rupt dintr-o intamplare cazatura habar nu am... dar ma deranjeaza mult ca nu ma crede prietenu 100%