Deci ar fi trebuit sa fiti mai prudenti mai ales ca fetei iii vine ciclu zilele astea rugativa si voi sa nu ramina insarcinata desi nu prea cred
Este o sansa foarte mare sa ramana, mai ales cand s-a rupt prezervativul. Nu conteaza ca l-ai scos cand ai simtit, dar nu ai de unde stii daca nu s-a scurs ceva din el. Si daca e gravida ciclul tot o sa ii vina luna asta. Sarcina se vede abia dupa 2-3 saptamana la un test de sarcina sau ecografie.
Nu uita ca 1 prezervativ nu se poate folosi de 2 ori, este de unica folosinta, nu conteaza ce marca e atata timp ce nu il folosesti cum este indicat.
@Gabi47
1.esti chiar nesimtit
2. daca asta e modul tau de a ajuta oamenii, sterge-ti contul
3.raspunsul tau indica o mare doza de cretinitate, un IQ scazut si multa multa grosolanie.
4.Sincer,nu stiu care e problema ta.Se pare ca nu esti empatic. Daca ai fi inteles cat de cat intrebarea ai fi dat un raspuns pe masura circumvolutiilor creierului tau
5.o zi buna in continuare
Stai linistit, nu are cum sa fie insarcinata. Abcdefgh are dreptate.
N-ai cum sa fi mai prudent de atat, @ cornellia. Este bine ce ai facut tu, stati linistiti!
@Digital112 Stiu, dar situatia ma impinge sa'i raspund...Don't feed the troll.Anyway,multumesc pentru raspuns, acum suntem mai linistiti.
Bună.
Marele noroc este că ea nu se mai afla la ovulație, acum trebuie să vină menstra.
Pa, pa.
beausingurlamasamea întreabă: