Nu inteleg care e problema voastra? Ce treaba aveti cu mine...e problema mea cum invat.
P.S. invat pe 9 si 8...
Daca simpatizez un baiat asta nu inseamna ca nu invat.Eu cred ca e destul de normal sa imi placa de cineva, sa am sentimente pentru cineva.
Si ce mai conteaza sint bogata sau nu? Eu invat pentru ca fara invatatura nu voi avea nici un viitor.Dar problema e ca mam atasat de prietenul meu din copilarie foarte mult, si acum cind il vad atit de indiferent ma doare...
Si ce daca este bogata, my little pony? E inca tanara, are destul timp pentru asta... O sa cunoasca si alti baieti in viitor...
Sa inteleg ca si tu ai suferit din aceeasi prostie ca ea? Daca te-ai reintalnit cu ''marea ta dragoste'' dupa 10 ani, inseamna ca esti deja adult. Un adult care inca iubesc poneii... Zici de mine ca dau sfaturi aiurea... dar cand citesc ce scrii tu prind curaj.
Buna balada ai scris pe aici! Sfatul meu:pune mina pe carte si lasa joaca de-a baietii
Ascultati inima vezi care este mai potrivit pentru tine vezi cine merita iubirea ta.Dar daca ai zis ca Alexandru nu meirta eu zic sa te concentrezi pe Radu.Bafta!
Mi se pare ca tu ar trebui sa pui miina pe carte... daca nu poti diferentia Canada de Romania...si nu am nevoie de sfaturile tale prostesti
Daca esti atit de pricaput/a iti dadeai seama foarte bine ca e vorba despre Canada.Eu in Canada nu invat limba romana si sint in Montréal de cind aveam 5 ani, nu stiu limba romana la perfectie asa ca ar trebui sa ma intelegi...
Stii? Nu prea imi place sa ma cert cu lumea...dar tu daca vrei sa faci haz de necaz nu ai de cit.
Eu nu imi citesc la scoala carti ca iau rezumatul de pe net...si am reusit totusi sa citesc mai mult de o carte.(a fost foarte dificil)
Nu-i mai zice-ti sa puna mana atata pe carte! Poate invata foarte bine, nu se stie.
Mai bine fi cu Radu, pentru ca Alex e un superficial.NU'S EXPERTA! DECI FACI CUM CREZI!
Si nu doar totul se bazeaza pe scoala. Jumatate da, dar cealalalta jumatate? Trebuie sa fi si descurcareata. Daca nu ai observat, majoritatea sefilor sunt baieti.Si ce faci atunci? Te balbai? Daca nu te obisnuiesti de pe acum cu baietii(dar nu intrece limita), o sa fi o fricoasa.
Fetita mea, in aceasta situatie nu noi decidem, tu stii cel mai bine ce sa faci.
PhonyPony cred ca tu nu ai inteles prea bine ce ai citit... fata e din CANADAAAA! Ce sa dezapezeasca Boc pe acolo? A parasit Romania si nu am aflat? ))
Cred ca tu nu prea ai inteles ce ai citit... fata e din CANADAAA! Ce sa dezapezeasca Boc pe acolo? A plecat din Romania si noi nu am aflar?))