"Va crede ca am tradath`o.dar m-am indragostit.ce e vina mea?"
Esti oarba? Cum a lasat-o pe prietena cu ochii in soare asa te va lasa si pe tine.Te-ai indragostit? Asa din senin, nu ma face sa rad.Dragostea vine in timp. Sfatul meu este sa-l lasi dracu pe ala. Daca vei sta cu el la un moment dat se va plictisi de tine cum s-a intamplat si cu prietena ta.Si atunci ce o sa realizezi? Nu iti vei mai avea prietena. Apropo, nu ti s-a parut ciudat faptul ca imediat dupa ce a plecat de la ea a venit la tine? Si da E VINA TA, pentru ca ti-ai lasat sentimentele sa-ti intunece judecata.
Cand le spui ca is proaste se supara. Tu chiar crezi ca ala te iubeste? Vrea sa iti bage "mortu" in "casa" si cam atat.
Nu ai facut bine pentru ca totusi a fost iubitul prietenei tale si vei regreta ca ai tradato cand el te va parasi si tot la ea te vei intoarce.mai bine alegi o prietenie decat o relatie care si oricum nu o sa tina mult
Daca te-ai indragostit de el si sunteti impreuna cred ca cel mai bine ar fi sa vorbesti cu prietena ta si sa ii explici situatia. ar fi mai bine sa fi sincera ca ea decat sa o minti. poate va intelege, iar daca nu macar ai incercat.
Succes
Daca prieteni tale nu ii mai place de el ai facut bine (parerea mea)dar daca ilca ii mai placea de el trebuia sa dicuti cu ea i dupa luai decizia.dar s-ar putea sa fi facut o greseala sa te muti cu el si o sa-ti dau si un exp:
parinti unei prietene de-ale mele s-au casatorit imedat ce s-au cunoscut. fata avea 18 ani si baiatu 20 si s-au casatorit, au facut copil iar acum barbatu iese cu alte gacici si manaca toti bani obtinuti din munca femei.si acum a ramas femeia cu copilu singuri fara bani iti dai seama ce greseala a facut fata ca sa insurat cu el de tinara.dar oricum daca crezi ca e cel facut pentru tine incepe o relatie cu el dar mai bine astepti inca 2-3 ani ca sa vezi ce om e
daca a fost un sfat folositor Funda
ElenaEll întreabă: