Buna, el poate crede ca tu nu mai tii la el si si-a vazut de treaba lui, poate acum e cu alta sa uite de tine; ma gandesc ca mai tinea la tine fiindca te mai cauta, poate mai simte si acum ceva pentru tine, dar daca tu i-ai raspuns sec si poate el crede ca nu mai are rost sa va impacati; nu stiu ce sa zic, daca chiar vrei sa fi iar cu el, atunci vb cu el fata in fata, suna-l si spune-i ca vrei sa vb ceva important cu el si cand va vedeti spune-i tot ce simti pentru el si daca se mai poate sa iti acorde o sansa;
Daca va dori sa fi iar cu tine atunci inseamna ca te iubeste, dar conteaza si cauza despartirii si ceea ce a fost intre voi; acum totusi el are o relatie si nu e frumos sa te bagi, ramane la decizia ta ce faci, ori incerci sa il uiti ca poti prin vointa, ori te bagi intre ei si incerci sa te impaci cu el, nu stiu care e cea mai buna solutie, dar fa ceea ce crezi ca e mai bine.
Eu zic ca e caz pierdut, mergi mai departe ca el nu are de gand sa mai fie cu tine decat asa la vrajeala!
Daca chiar tinea la tine nu te lasa de prima data si nu cred ca in timpul in care ati stat despartiti v-ati apropiat si mai mult, sa fim seriosi!
E posibil sa regrete persoana ta caci deocamdata nu gaseste una mai interesanta si tu esti mai mereu langa el, ca o vesta de salvare!
Sa nu lasi niciodata un baiat sa isi bata joc de tine!
Ulterior am aflat ca nu este cu acea fata dar ca incearca sa fie cu ea.chiar nu stiu ce sa mai cred.motivul despartirii au fost certurile din cauza geloziei mele si astfel relatia s`a mai racit un pic.