Daca nu a ejaculat in tine (= nu a eliminat sperma in vagin) nu-ti fa probleme.Nu poti sa ramai insarcinata.Scuza cu prezervativul (nu suporta sa vada cauciuc pe penisul lui) este proasta.Prezervativul previne sarcina nedorita si TE PROTEJEAZA de BTS (bolile cu transmitere sexuala), daca este bolnav, nu stii! Nu si-a facut analize? Nu stii! Asta nu este scuza.Ete fss daca nu-i place ca-l vede sa inchida ochii, sa se gandeasca si la tine.Cand e excitat poate nu mai simte cand ii vine sa elimine sperma, si ce faceti draga atunci? Termina in tine! Locul acela umed si cald ii deregleaza simturile.Crezi ca mai simte ceva? Nu te baza pe ce spune! Trebuie sa ai si tu un cuvant in asta! Si dupa 2 luni cred ca este cam devreme pentru "dragoste". Sfatul meu este sa folositi corect prezervativul, convinge-l sa-l puna. Nu cred ca ai vrea sa te duci cu burtica la nas la parintii tai, chiar daca ai 18 ani, mai stai putin sa te regasesti! Aveti doar 2 luni impreuna (de relatie).
E clar ca are o problema si cel mai bine ar fi sa mearga la un medic. daca nu a ejaculat in tine, nu se poate sa fi ramas insarcinata.dar pentru linistea ta poti sa-ti faci un test de sarcina dupa 2 saptamani de la actul sexual...si parerea mea e ca ar trebui sa folositi in continuare prezervativ daca nu doriti sa va treziti cu o BTS sau cu o sarcina nedorita! bafta!
HappynewCenusa întreabă: