| Alexa_7961 a întrebat:

am si eu o problema si m-ar ajuta foarte mult sfatul vostru! am 18 ani, am fost impreuna cu un baiat 2 luni.(are 21de ani) toate au fost bune si frumoase pana in momentul cand incepuse sa ma evite, nu ne mai intalneam si la un moment dat mi-a spus ca este golan, nu vrea sa ma faca sa sufar, etc...am inteles, nu l-am mai cautat timp d o luna iar acum cateva zile m-a sunat, vorbea frumos, imi dadea atentie ca si cum nimic nu s-ar fy intamplat.am cedat pentru ca tin la el. a2a zi am fost la el am incercat sa vb si mi-a zis ca o sa fie bine d data asta, ca s-a cumintit, s-a apucat de munca. si totusi simt ca sunt in plus in viata lui. stie ca tin la el si profita de asta dar in acelasi timp cred ca l-a durut faptul ca nu l-am mai cautat.

ce sa fac? sa lupt pentru el sau sa ii dau pace? ma doare indiferenta luisad

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Daca ti-a spus ca este golan si ca nu vrea sa te faca sa suferi...nu pot sa zic ca te iubea(numai infilme vezi asta). deci nu ar fi renuntat la tine. Faptul ca dupa o luna de zile s-a trezit si te-a cautat probabil ai ceva ce numai tu poti sa ii oferi... probabil ca ar profita de tine.
funda?

4 răspunsuri:
| vrrra a răspuns:

Stiu prin ce treci happy. Daca ti la el si crezi ca puteti avea o relatie stabila, bazata pe incredere si iubire cel mai bine ar fi sa lupti dar daca esti nesigura si crezi ca va deveni din nou "golan" ii spui ca vei reveni in viata lui dupa ce se va cuminti.

Sper ca ti-am fost de ajutor, bafta :*.

| rekii a răspuns:

Cred ca baetasul a avut pe alt cineva cand a ziss ca e golan si ca nu vrea sa te faca sa suferii.
dupa o luna i-a dat aia paucii si s-a intors la uh...
eu cred ca ar trebui sa te comporti cu el cum se comporta si el cu uh e cel mai bine... daca vezii ca face figurii iar la uh nu ezita sai dai papuciii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai dupa mine nu cred ca s-a schimbat ai grija mare tipi de genu ata se folosesc de tine facundute sa crezi ca e cuminte si apoi o face sti u ai mare grija

| Alexa_7961 explică:

Incerc sa ma comport cu se comporta el cu mine crying mi-e greu. uneori il sun, nu pot sa ma abtin! sad