| floricica1995 a întrebat:

am si eu o problema si nu stiu ce sa cred. am oarece experienta cu baietii, dar acum cu noul meu prieten se intampla ceva f ciudat cand facem sex. ma ud incredibil de mult. adica si pana acum se intampla, dar normal. acum nu se mai opreste, de fiecare data trebuie sa schimb cearsafurile, nici nu putem sa mai dormim in pat dupa. vreau sa spun ca imi place f mult cand suntem impreuna, sunt chiar indragostita, ma simt super si doa cand ma atinge. este asta o problema sau pur si simplu e normal si-mi place f mult de el? fetelor ma puteti ajuta? funda! multumesc

6 răspunsuri:
| TwiXXXie a răspuns:

S-ar putea sa si "squirtezi" adica sa ejaculezi tu, cauta pe net si vezi ce inseamna tongue

| AditzaAditsssa a răspuns:

Si eu am aceiasi problema cu a ta, doar ca la mine e primul iubit.Si eu ma ud extrem de tare numai cand ma atinge sau il ating eu pe el.Ma excit foarte tare si nu pot controla asta.Am discutat cu el despre asta, mai cu jena ce-i drept, si nu a parut deloc deranjat de asta.Ba mai mult, s-a bucurat oarecum pentru ca face bine ceea ce face.Deci nu te mai panica,e ceva normal,probabil el iti face ceva diferit de ceilalti, poate te satisface mai bine decat ei, iar atractia e mult mai mare intre voi. Daca asta te ajuta sa te linistesti, vorbeste si cu el, deschide subiectul asta fara frica si intreaba-l daca e vreo problema legata de asta.Nu te ascunde,doar pentru ca ti-este tie rusine sa deschizi subiectul, nu inseamna ca el nu vede ce se intampla, iar daca nu ti-a reprosat nimic, inseamna ca nu il deranjeaza. Discuta si cu un medic, te poate indruma mai bine si iti poate spune si daca e vorba de ceva medical.

| floricica1995 explică (pentru AditzaAditsssa):

Nu cred ca e ceva medical si am discutat cu el. lui ii place, ca insemna ca ma simt bine. doar ca ma tot gandesc ca e mult, uneori curge un firicel din mine ca din robinet. cred ca doar ma simt f bine cu el, nu?

| AditzaAditsssa a răspuns (pentru floricica1995):

Da,eu cel putin asa cred.dar verifica si chestia cu "squirt-ul", cauta pe net, e posibil sa fii o norocoasa si sa ejaculezi ca baietiilaughing)

| floricica1995 explică (pentru AditzaAditsssa):

Nu cred ca este, pentru ca nu e vorba si de un orgasm atasat. din ce stiu acest squirt vine la orgasm si nu e asa puternic cum e prin filme

| kety92 a răspuns:

Pai ai scurgeri vaginale...probabil esti foarte excitata si de asta nu e ceva rusinos.multe fete au aceste scurgeri.